Prečo ešte nespíte?

datelinka

ja by som to nerobila. ako sa poznam, pacilo by sa mi to iba kratko (alebo vobec nie). tak ako mam rada kazdy den ine saty, nausnice, doplnky, tak by som nerada videla kazdy den tu istu "ozdobu" na casti svojho tela.
ale nejdem ta odhovarat, ojka, ja len pisem svoj postoj.

leeerka

no tak mne by tie chlpy museli najprv poriadne narast, aby mi zakryli tetovanie .. a mne sa ot predlakie nepaci . ja mam chudulinke ruky..co si tam dam vytetovat spagetu? .-D

datelinka

vsak o to ide, aby sa jej pacilo navzdy.... a to nemozes s urcitostou povedat...
a na predlaktie to je tak, ze ak chces serioznu pracu, nikdy si nemozes dat kratky rukav (alebo si musis nechat husto zarast chlpy :-)))

datelinka

ja stretavam pomerne casto jedneho chlapika, ktory je uplne od hlavy po paty potetovany (teda neviem ci uplne, lebo intimne partie som mu nevidela) ale aj tvar ma pruhovanu, ako tiger, hlavu vyholenu, aj na temene, vsade.... ma x piercingov a ked som sa s nim raz stretla vo dverach obchodu, tak to by som necakala - on sa mi ustupil a pekne, usluzne mi povedal nech sa paci. ani naznak vulgarnosti, som skoro odpadla :-) na neho je problem sa aj pozerat, ale odvtedy viem, ze to nie je grazel, ako by som tipovala :-)

leeerka

asi radsej nie ..aj tak by som nevedela co .. a na to moje miesto si to mozem dat az neskor a potom uz to nebudem chcet ..