Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a dobru noc ojka, aj ja idem buvat :-))
ani mi to nepripada ako zaciatok noveho tyzdna :-)) my mame prazdniny :-)) teda tak nazyvame dni, ked sa nejde do prace a do skolky :-)) este nejaky tyzden a pol.
no dobre, za skušku nič nedám, idem ratať ovečky do zblbnutia... (: tak bru noc ti prajem, pekne si oddychni a zajtra hurá začiatok nového tyždňa... (:
ja by som bola normalne aj ochotna tu korunku niekedy vymeniť za par hodín dobručkého spanku (-:O
no co uz, si korunovana miss :-)))
no hej, to vyzerá tak serioznejšie...ale aj tak....
joj, mna to ešte vobec neťaha do ojkoviec.....to je zleeee
no, ale to by nemala napisane ako dovod, ten by bol - porusenie pracovnej disipliny :-))
blbosť a hlavne riadna kuriozita, si predstav, že dostaneš výpoveď a ktosi sa ťa opýta, že prečo, a ty len s usmevom povieš, že preto, lebo si sa smiala... no trošku za vlasy pritiahnuté mi to inak pride (:
ale vsak jasne, ale keby to bolo uste, ale takto pisomne... to je presne litera zakonnika prace o dovodoch vypovede zo strany zamestnavatela ... ale to by bola dobra blbost .-)))
to važne? ešte raz a koniec? fuuuuuha, to som nevedela... ale možno to je tak, že tam aj pracuje nejaký človek, ktorý nema zrovna naladu na smiech alebo každý den na dobru naladu, tak si to takto poriešil....