Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vies co zmnamena napomenutie pisomnou formou? ze este raz, a je to dovod na vypoved pre porusenie pracovnej discipliny.
pripada mi to, ako ked si uz nevedia na cloveka nic najst, tak aj smiech je skodlivy... urcite jej niekto nieco zavidi a tak ju udal.
hej, napomenutie, ale tak ja som nechapala, ona aj celkovo milo vystupuje a taký zdravý nakazlivý nesilený smiech ma, no ja som žasla (((-:
coze???? fakt, akoze napomenutie???? no pacientom to urcite musi len lahodit a nie rusit ich :-)
uf, aby sme aj my raz nedostali napomenutie, ze niekoho nasim smiechom rusime :-)))
ja mam jednu kamaratku, no vlastne známu, a ona robí samizda niekde v nemocnici, alebo niekde tak, a ona ma stašne krasny smiech, a rada sa smeje, ona je taký smejo, ale dostala na papieri opečiatkovanu žiadosť, aby sa v praci nesmiala, že to môže rušit pacientov (((-:
nielen na prehliadke, ojka. vsak nech nemaju lekari taky stereotyp :-) a v praci sa tiez vela nasmejeme, popri nasich stresoch. v ziadnej inej kancelarii nemaju tolko humoru, ako je prave v nasej, my si robime prcu zo vsetkeho a z kazdeho :-) ale to je taky inteligentny humor. ale smiech lieci a my si teda davame preventivne riadne davky :-))
hej, onkotermatologička , ale tak "teta znamienkova", znie lepšie (: hm, ty byvaš rada taká vtipna na tej prehliadke, že? ((-:
teta znamienkova? to akoze kozna? ja pojdem najblizsie niekedy v januari na gynekologicku preventivku :-) musim nachystat nejake gynekologicke vtipy :-))
no ja idem teraz na kontrolu k "tete znamienkovej", tak to bude rychlovka, to je šikovná ženská (:
jaj, tak mozno preberala aspon hrach a sosovicu :-)
ja mam prakticku lekarku taku spomalenu, ze tej ak nedam nieco naserviriovane, tak som tam hodinu. inak iba 40 minut. preto tam nechodim. antibiotika neberiem, ine si kupim sama v lekarni. idem iba na preventivku a ak mi treba vymenny listok niekam. ale kedze nemam cas, tak aj vymenny listok mi treba len v najnutnejsom pripade :-))
tiež pravda, ak je ženatý a ma doma malu ratolest, tak možno cez vianoce nacvičoval, toho pôjdem pozrieť ale až v januari, zajtra idem za lekarkou, a ta asi malého drobca doma nemá, možno nejakého vnučika ((-: