Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, fiiiha :), ty si ale poriadna s tymi nakupmi!
Btw, skoricu neoblubujem ani ja, heh... nezjem temer nic, co obsahuje skoricu :-/
Vidis, bingi, cinni-minnies su dokonca skoricove, ak ma pamat neklame :).
Krupicu zboznujem aj ja :), s grankom a s kopou masla, ktoru necham navrchu roztopit, stale ich vtlacim a potom si to grankove maslo nechavam nakoniec :D
ja škoricu nejak neoblubujem (-:O ja bud trochu masla a granka, alebo vanilky (;
nooo, tak ja mam budika skôr ako o siedmej... asi na pol šiestu a to mi pripomína, aby som si dala budíka :D , ráno idem do obchodu asi, sestram kúpiť ranajky, desiatu (nejaké čerstve pečivo) a mamina zajtra nejde do roboty, tak nech si radšej pospí (;
dooobre baby...peknu noc...a prijemne vstavanie...dufam ze budem mat aj ja...uz ked mi datelinka spravi cini minnis :P
s ojkou si dáme granko :-))
no ty si ale :)) tak ja vstanem neskor...a ty mi ich nalej do mlieka...oni sa potom lepsie papaju :D
a ojke sprav nesquika :DD
daj si radšej cini minnis, to si môžeš nasypať sám do misky ako psík granuly :-))
ale škorica je zdravá, má antibakteriálne účinky :-)
datelinka...sa zlakla a uz si isla lahnut...aby to vsetko stihla :DDDD
hehe leeerka ale to neni take jednoduche :DDD....sme si uz niak zvykli...na tento "extrem" sposob zivota :DDD
no datelinka...tak uz mas aj ojku...taaakze 6:45 ta budiiim :DDD a daj mi tam skoricu....
ty si ešte tu, leeerka? a my sme sa ti tak pekne všetci pozdravili, ako jeden muž :-))
a ty kedy vstávaš, nebodaj neskôr?