Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ženy môžu každé 4 mesiace, muži každé tri, lebo nemenštruujú :-))
neviem či sa na nás zajtra aj deti neprídu pozrieť, ako ich rodičom pijú krv. :-)) musím byť statočná a nesmiem kričať :-DDD
ale, ty si raz sám napísal, že určite nie som z rómskej osady, pretože viem čo sú lanýže.
ale idem sa opýtať susedy arane, či to ona vie. počkaj, máme tu v osade optický kábel, zaraz mi odpovie :-)))
Jasne, datelinka, uz chapem, inac, aj ja som to tak myslela s tou krvou, ze ked je nulka, neznamena, ze sa da hned, iba vtedy, ked nie je k dispozicii ina, to som s tou nulkoku myslela tak, ze je proste univerzalna-vsepouzitelna :).
A ako casto vlastne chodis darovavat? Tusim 2x do roka sa maximalne smie, ci sa mylim?
no ved vsetci vieme co su lanyze ci niee :DDD...ci som to nepochopil :DDD
bingho, ja som menšina, čo ovláda, čo sú lanýže :-))
dobrá víla, aha, píšem ako tatár. teda že sa nepodáva nulka, ak je k dispozícii patričná krvná skupina. :-)) to by ma potom nezháňali telefonicky, keď som všeobecný príjemca :-)) mám ale výhodu v tom, že ak by došlo k zámene krvných konzerv, ako sa už aj v SR stalo, nezomrela by som :-)
a koľko zo mňa ťahajú? minule ma skoro zabili tým čo povedali pri pohľade na môj astenický zjav: joj, nemáme tu detské sáčky (250 ml), tak vám vezmeme len 400 ml, to je najmenej čo sa dá vziať do konzervy, ale normálnym berieme 450 ml :-DDDD
a to mám hemoglobín vždy o dosť vyšší ako môj dvakrát toľko vážiaci brat :-)
datelinka je mensina :P
datelinka, co sa nerobi? Nejako mi nedopina... :-O. Mylim sa s tym darovanim, aka krv komu moze dat, ci?
Pocuj, a to kolko od teba odoberu, ked ides darovat?
dobrá víla, však ja viem. ale aj tak, nerobí sa to, len výnimočne. ja som zase všeobecný príjemca. prijímam kvetinové dary, bonboniéry, kávičky a iné pozornosti. pošlem vám adresu, kam to všetko má ísť? :-)))
datelinka, myslela som to tak, ze nulova krv moze darovat komukolvek, preto je vzacna :). A+ iba A+ a podobne, kym nulka hocikomu, ale jemu moze dat iba nulka :-/