Prečo ešte nespíte?

datelinka

ženy môžu každé 4 mesiace, muži každé tri, lebo nemenštruujú :-))
neviem či sa na nás zajtra aj deti neprídu pozrieť, ako ich rodičom pijú krv. :-)) musím byť statočná a nesmiem kričať :-DDD

datelinka

ale, ty si raz sám napísal, že určite nie som z rómskej osady, pretože viem čo sú lanýže.
ale idem sa opýtať susedy arane, či to ona vie. počkaj, máme tu v osade optický kábel, zaraz mi odpovie :-)))

dobra vila

Jasne, datelinka, uz chapem, inac, aj ja som to tak myslela s tou krvou, ze ked je nulka, neznamena, ze sa da hned, iba vtedy, ked nie je k dispozicii ina, to som s tou nulkoku myslela tak, ze je proste univerzalna-vsepouzitelna :).
A ako casto vlastne chodis darovavat? Tusim 2x do roka sa maximalne smie, ci sa mylim?

datelinka

dobrá víla, aha, píšem ako tatár. teda že sa nepodáva nulka, ak je k dispozícii patričná krvná skupina. :-)) to by ma potom nezháňali telefonicky, keď som všeobecný príjemca :-)) mám ale výhodu v tom, že ak by došlo k zámene krvných konzerv, ako sa už aj v SR stalo, nezomrela by som :-)
a koľko zo mňa ťahajú? minule ma skoro zabili tým čo povedali pri pohľade na môj astenický zjav: joj, nemáme tu detské sáčky (250 ml), tak vám vezmeme len 400 ml, to je najmenej čo sa dá vziať do konzervy, ale normálnym berieme 450 ml :-DDDD
a to mám hemoglobín vždy o dosť vyšší ako môj dvakrát toľko vážiaci brat :-)

dobra vila

datelinka, co sa nerobi? Nejako mi nedopina... :-O. Mylim sa s tym darovanim, aka krv komu moze dat, ci?
Pocuj, a to kolko od teba odoberu, ked ides darovat?

datelinka

dobrá víla, však ja viem. ale aj tak, nerobí sa to, len výnimočne. ja som zase všeobecný príjemca. prijímam kvetinové dary, bonboniéry, kávičky a iné pozornosti. pošlem vám adresu, kam to všetko má ísť? :-)))

dobra vila

datelinka, myslela som to tak, ze nulova krv moze darovat komukolvek, preto je vzacna :). A+ iba A+ a podobne, kym nulka hocikomu, ale jemu moze dat iba nulka :-/