Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
peknuu noc...leerka :))
brú noc, leerka :-)
no nic .idem ja radsej spat.. uz ma konecne zacina lamat ..a to bol aj ucel dnesneho dna . poriadne sa vysilit a potom pekne zaspat :-)) tak vam zelam dbru noc a neponocuje dlho
no bingham vidis, aj pod tou tvrdou skrupinou mafiana sa schovava citlivy mlady muz, ktory moze mat tocaky z brania krvi :-)))
datelinka, po tom odbere krvi mam rovnaky pocit ako ty!!! Ktory nastane cca po 5 minutach, co zo mna vytiahnu ihlu...
Som v euforii, ze som to prezila, HAHA :D
ale noo...ved som pil velaaa....a najprv to bolo v pohode.... sestricka za mnou prisla...ze ci je vsetko ok....a bolo...az za chvilku...ma zacalo laamat...
hmmm a potom som cely den iba spal...
bingham , mal si sa trochu najest a napit, ved oni to tam podavaju .... take male obcerstvenie ....
lebo si mal asi malý príjem tekutín, treba sa poriadne zavodniť, ja pijem od rána ako dúha, že chodím cikať každých 5 minút. raz som aj ja málo pila a potom mi jednak pomaly šla krvka a jednak som to tiež cítila, tak trochu nepríjemne.
ja som uz pisal leerke...ze ked som daroval krv...tak som mal tocaky :DDD...bol som taky vystaveny :DD
viete čo je fajn na darovaní krvi? ja som potom celý deň v takej eufórii, mám dobrú náladu, som milá aj k tým, čo si to nezaslúžia... toto mám rada... zajtra si niekto povie, že by som mala chodiť každý deň darovať :-))