Prečo ešte nespíte?

leeerka

no nic .idem ja radsej spat.. uz ma konecne zacina lamat ..a to bol aj ucel dnesneho dna . poriadne sa vysilit a potom pekne zaspat :-)) tak vam zelam dbru noc a neponocuje dlho

leeerka

no bingham vidis, aj pod tou tvrdou skrupinou mafiana sa schovava citlivy mlady muz, ktory moze mat tocaky z brania krvi :-)))

dobra vila

datelinka, po tom odbere krvi mam rovnaky pocit ako ty!!! Ktory nastane cca po 5 minutach, co zo mna vytiahnu ihlu...
Som v euforii, ze som to prezila, HAHA :D

bingham

ale noo...ved som pil velaaa....a najprv to bolo v pohode.... sestricka za mnou prisla...ze ci je vsetko ok....a bolo...az za chvilku...ma zacalo laamat...

hmmm a potom som cely den iba spal...

datelinka

lebo si mal asi malý príjem tekutín, treba sa poriadne zavodniť, ja pijem od rána ako dúha, že chodím cikať každých 5 minút. raz som aj ja málo pila a potom mi jednak pomaly šla krvka a jednak som to tiež cítila, tak trochu nepríjemne.

datelinka

viete čo je fajn na darovaní krvi? ja som potom celý deň v takej eufórii, mám dobrú náladu, som milá aj k tým, čo si to nezaslúžia... toto mám rada... zajtra si niekto povie, že by som mala chodiť každý deň darovať :-))