Prečo ešte nespíte?

bingham

si robis srandu ??? to si fakt hore ???...sice aj ja som sa zobudil :DD

ojka...ja si neprosim nic..., ale dal by som si cini minnis :DDD...no idem este do postielky...kym mi nevychladne paplonik :DD

oo a ked uz som tu...tak prajem vsetkym pekny a uspesny den :))))

ojka

ďakujem (: ja by som niekedy len toto počúvala, to je čosi super, husle a tak, orchester, parada.... (:
hm, no dobre, nejak sa mi špeci asi spať neda a nechce, ale mala by som sa už schovať pod perinu, keďže čochvíľa zasa vstavam...
tak bru noc, dobrá víla a takisto aj ostatným, ak tu ešte niekto straší (;

dobra vila

Ale na vecer sa dobre pocuvaju songy, co si sem hodila :), nielen na vecer, aj Earth song som si vypocula :D. Youtube rules

ojka

:D:D:D dobrá víla, neboj, aj ty by si si za tie 4 roky zvykla, aj ked, pravdu povediac, ja ked môžem, keď sa dá, tiež si radšej poleňoším teraz niekedy v posteli (: to ked človek chodí na VŠ, tak to mu uplne zmení dovtedajší "réžim" ((-:

dobra vila

jezisi :-/, a to som nadavala na strednu, ze zacina o osmej a musim vstavat hodinu, niekedy a hodinu a pol predtym (som byvala asi 10 minut od skoly rychlejsim tempom)... ja som nikdy nevedela vstat... som sa este motala a prehadzovala v posteli, len nech nemusim vyliezt... a potom to tak aj vypadalo, stale na zvonenie chodit :D. Kks, ojka, nemam slov. Polovica by sme nedostudovali strednu, kebyze kazdy den to tak ma byt... :D

ojka

nie, bolo to cca 30 km, ale tak to som musela ešte prestupovať, nechodili mi spoje podla mojich predstav (; keby som šla o autobus neskôršie, tak nestihnem prísť včas na prvu hodinu, a ked som šla zasa tym čo som chodievala, tak som v škole bola cca 30-40 min pred vyučovaním (: takže ani tak dobre, ani tak, čo už (: