Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, ako to, ze si na strednu vstavala az o piatej??? :-O si kam chodila, preboha, na tu strednu? 100km od bydliska? :-/
datelinka, skôr sila zvyku ((-: ojkovské kohuty totižto niekedy kikirikaju aj skôr :D tak dobru noc ti prajem, ja tu mám ešte niečo na pracičke, nejaké priklady pre sesternicu som ratala, už budem končiť čoskoro... (:
dobru noc, datelinka :). A nech mas pred sebou zajtra po tej ihle krasny den :P :)
ojka, sila zvyku, či kikiríkanie ojkovských kohútov? :-))
tak ja vás tiež už pomaly nechám, ešte ma čaká dentálna hygiena a iné maličkosti :-))
nech zajtra neomdliem ako bingham :-))
my sme tu všetci ako takí upíri :-) vychádzame za svitu mesiaca :-)
papa, dobrú nôcku všetkým "pozostalým" :-)) nesmúťte za mnou :-)))
dakujem datelinka, si zlatá (: nech som aspon trošku užitočná doma, ked som už došla dnes konečne domov ((-:
si pamatam, že ked som chodila na strednú, tak som vstavala každý den cez týžden o piatej,.... a časom som už ani budik nepotrebovala, taká som bola naprogramovaná (: sila zvyku :D
ty si teda obetavá, ojka, mohla by si konečne dospať skúškové a ty takto, necháš rodinku oddýchnuť. nech ti to pán boh na deťoch odplatí.
tak brú aj tebe bingham, do ružova sa vyspi (:
nooo, akože škoricu nemusím vobec, ale jediná vec, kde ju znesiem je "ciny minis", či jak sa to píše :D
dobra vila, nooo, tak nech si aj mama pospí, aspon sa rano prejdem a trochu ma to preberie, aj tak doobeda idem k lekarovi, tak aby som neprespala celé doobedie (;
teraz už ani ja veľmi nemusím škoricu. keď sme mali poslednú "grcanicu" teda črevnú virózu, malému to skoro prešlo a potom keď mne bolo ešte zle, stále si pýtal cini minni :-(( a mne bolo zle z každého pachu.... a podobne ešte striedame so strawberry minnis :-( a to už mu ani nekúpim. blekeke.
ja vstavam tak okolo 6:45 ale ak som extremne unavena, tak vstanem az o 7:30.. kedze to mam 3 minuty do prace .... a uz spat a hnd :-))