Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dat mu meno mi nenapadlo:D ved ja som sikovna, isto ho este polejem, tak potom si spomeniem na teba a dam mu meno ojko :)) predsa len je to chlap
noo a ten tvoj uz ma tiez polovicu zivota za sebou :) pravdepodobne
u mna je to so spankom naopak :D ked som na intraku nemam problem rano vstat a ist do skoly...nikdy som nezaspala ..no akonahle pridem domov, baaach..spim do jedenastej dvanastej :D tazko mi potom uverit ze cez tyzden vsetko stiham
inko, neboj, ja sa veľmi rada trenujem, ked sa dá, tak vždy. (: milujem spánok a hlavne teplú vyhriatu postel. A tak sa mi z nej nechce zakaždým vstavať, napr. ked musím do školy :D
inko, no nie som si ista, či je meggy zrovna nejak nadchnutá ekonomikou (:
hm, aj by som sa možno stavila, ale neviem prečo, ale už roky sa nestavujem o nič (((-: fuuha, 3 roky? to bude čoskoro zaslúžilý odpočinok, ked si ho tak vodou pokrstila (: aj si mu dala meno? (-:O môj ma ešte len 2 roky....
ojka, trenuj sa v tom spanku :) to nie je moc dobre...
jasne, berieme ju :)) a z obchodnej rovno na eubu
bingham nie je ziadna lemra..ale aj tak si myslim ze teraz vylihuje :D pripadne sa mozeme stavit
notebook mam uz vyse troch rokov, fungoval by bez problemov, nebyt mojej sikovnosti..voda sa mi raz nan vyliala
inko (: tak ja niekedy frčím aj celý tyžden len o 4 hod spanku za noc... ale ja verím, že on je pracovitý človiečik a že nešiel do postele :D a ako dlho máš už ten notebook, keď ti už dožíva? a meggy je akurat na OA, tak čo ja viem, dáme jej ten prívlastok "ekonomka"? (;
ojka..ved ja sa tiez trapim so starym pocitacom ale word este celkom zvlada :D notebook mi uz trochu doziva, tak mu davam viac vonosti :)
a co sa tyka binghama, nemyslim, ze by o siedmej rano vstaval, podla mna siel spat, no jedine, ze by mu 4 hodinky spanku stacili
meggy ty si tiez ekonomka? :D to sme sa tu pekne nasli vsetky tri aj s ojkou :))
meggy10 šikulka ((-: drím, držím,...
ahojte podavam hlasenie zatial to ide v skole super este idem na 1 odpovedat z obcianskej a pisat ucto a z toho sa bojim najviac, ze mi neda tak drzte silno silno prsty. potom napisem ako to dopadlo.
pekný začiatok týždna všetkým, nech to rýchlo ubehne každému v škole i v práci a my prázninujúci sa budeme ešte zo 2 týždne flákať (((-:
inko, ja by som tiež začala písať už bakalarku, ale svoj notebook som požičala sestre, kde som mala všetky materialy a na tomto staršom PC by som asi nemala nervičky sa s tým hrať, vštko tu ide strašne pomalunky (: som rada, že aspon internet ide...
meggy10, tak to je super, že si takmer všetko postíhala, držím každý jeden palec, potom daj vedieť ako to dopadlo, zvedavá som (:
datelinka, tak podarilo sa aspon trochu do ružova vyspať? (:
bingham, to až taký nezvyk, že o takej hodine si akurat vstaval do práce a nelíhal do perín (((-: