Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
DATELINKA JA TI DAM TU MAIL KTORY NEPOUZIVAM A NAPIS MI PRVA A TAK TI ODPISEM UZ Z MOJHO. OK?
SAVANA103@AZET.SK
meggy, ak chceš, napíš mi mailovú adresu, ja ti odpoviem a môžeš sa vypísať dosýta :-) a bude dobre.
datelinka tazko to tu pisat, nemam to ani komu povedat, kamoskam radsej nie, lebo sa hambim jak pes:(((
meggy10, no taaak, čo sa deje? ):
datelinka, fuuuha, tak to veru hej, to by bolo aj mne riadne smutno,to je už doba.
meggy, čo sa stalo?
ojka, 4 dni a 3 noci :-(( ani si nechcem predstaviť, ako sa bude pýtať na mňa, kedy príde mamka...
datelinka skola mi vzsla, ale som najnestastnejsi clovek na svete v tejto chvili:((((((((
hlavu hore, však od seba nebudete dlho, nie? kolko? 2-3 dni? sa budete aspon veľmi tešiť potom na seba (: aj ked to je určite ťažké...
no, hlavne preto, lebo som ho dojčila (vlastne ešte aj teraz :-)). dobrá výhovorka :-) neviem ako to prežijeme a kto bude komu viac chýbať :-(
fuha, ja by som sa asi bála letieť (: no tak to si nelietala, lebo si bola pri malom, nie? (:
tentoraz do srbska. a teraz často vôbec nie, však to bude prvýkrát za posledné 3 roky :-((