Prečo ešte nespíte?

iinkognito

jaasne ze pockam kym dostudujem.. iba hladam zamienky ako sa co najlepsie zbavit skoly na co najdlhsi cas :D ved ked sa treba ucit tak aj okopavanie v zahrade je prijemnejsie ako tie dristy...
nuz ale kolkokrat datelinka napriklad pise o svoom malom...juj! by som ho ukradla :D musi to byt zlaty bubulaak :)
a to nebolo masove placky ale palacinky :) ale je to jedno..tak si tak z toho nic nebolo :D

bingham

ja si myslim ze je to normalne...ved uz si zena...a navyse by z teba bola super mamca :))....ale byt tebou tak by som pockal...kym skoncis skolu...aj ked ty to urcite zvladnes aj tak...ved si sikula..., len masove placky ti moc nejdu :P

iinkognito

inak ked sme pri tych porodoch, neviem ci som z tej skoly maximalne mesuge...ale uz zacinam vymyslat...ze pojdem na externe, alebo ze chcem babatko :D stale castejsie ma ta myslienka laka :D

bingham

no ja som myslel hlavne tu hanblivost :DDD....a to ze si stekliva...ani neviem preco..., ale domyslel som si to :DDDDDDD

no..no..zase neprehanaj....aj ja by som vydrzal taky porod :P...

iinkognito

jáj, vy ste tu? :D ja som aj zabudla :))
datelinka, od 8.2. sa cely kolotoc zacne znovu, trikrat hura :)
bingham to si pis ze zeny su odolnejsie, vytrvalejsie... skus si porod..pan boh vedel preco ho zveruje zenam
a uz neviem kto sa ma tu pytal na stydlivost..to je teraz bud steklivost alebo hanblivost... no na oboje mozem povedat Ano :D