Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ake chyby? :D myslis dazdovecky? hmm? ludia kedy bude prsat? aby bingham mohol nakrmit svojho vianocneho kapra?:D juuuuuuuuuuuuj.... a teraz bude bitka :D slubujem ze toto bolo posledne vrtnutie do teba :D ( pre dnesok ) baaaj baaj
no tak ja som tam zase chodil s placom :DDD....heeeej....nepis tu vsetko...bozee...co som komu urobil...teraz na stare kolena sa mi vracaju moje chyby z detstva :DDDD..
datelinka, ja som nikdy nechcela zo skolky domov..odchadzalo sa s placom
a to mlieko...aaale... sme si vcera s binghym porovnavali nase kucharske zdatnosti a vysla som z toho ako vitaz :D
vraj raz skusal, co sa stane ak zovrie mlieko... ale ved nech o tom sam porozprava trosku sa bojim, ze som to nemala hovorit :D ale on sa nenahneva :))
meggy, to som rada, že všetko dobre dopadlo. však si sa pripravovala, tak si to zaslúžiš.
inko, čo si to mala či nemala vyskúšať s mliečkom?
ľudkovia, ja som dnes bola taká zabratá do práce, že som skoro nestihla pre dieťa do škôlky :-)) chúďatko moje.
heh :DDDD...no ja ta na to nenahovaram......este by som ta mal na svedomi :DDD...aleee priznaj sa ze si si skusala kamasle :DD
no dobre...je cas ist...tak sa tu majte... :)))
ty si bol odvedy, co sme si pisali hore?:D fuuf esteze som sa s ojkou nestavila, zase by som prehrala , ja som v tomto nepoucitelna
neskusala som to :D:DD a umyselne to ani neurobim... mozno nechtiac
ty ma na to tusim nahovaras! i-íí
vstala som neskorsie.dlho potom sa mi este nedarilo zaspat ( prenasledovali ma tvoje dazdovky) ..som otapena..ale k vysedavaniu pri pocitaci to v pohodicke staci :D
no predstav si ze neee :DDD...a kedy si vstala... ???...a dufam ze si neskusala...to s tym mliekom :DD
bingham vsakze teraz vstavas? :D
no inkololo...s tou lemrou je to ako kedy :DDD....a sa mi paci ze tvoje vyrazy...davas na mna...ty lemruska :DD
datelinka ojka dobre ste drzali vsetko vyslo ako malo.
inko este niesom este sa len natom pracuje? ty uz VS?