Prečo ešte nespíte?

datelinka

prečo nepotrebuješ spať, inko? budeš spať celé dopoludnie? ja by som potrebovala spánok. ráno budíček o siedmej ...

iinkognito

alééé:( práve keď nepotrebujem spať, všetci poctivo odfukujú :) no strašné..veď robíte tejto téme hanbu... no pekne... :))) nikto nemá dneska stráž?

meggy10

ahojte baby tak ja uz mam do skoly vsetko porobene okrem danovej sustavy, teraz sa ju ucim, ale sa mi nechce:(((( asi si idem dat sprchu a budem pokracovat a rano skoro vstavam ach jaaaj, drzte mi zajtra prsty aby mi to vyslo.

datelinka

dobrú noc ojka, aj ostatní, a veľa síl v novom týždni :-) ja idem do sprchy a potom sa uvidí :-) ale najskôr spať :-)

ojka

tiež pravda (; ja zasa ale ked možem, tak si tam rada oddychnem (: sto ludí, sto chutí.....
hm, práve mi vyšeiel na obrazku Bratislavký hrad

datelinka

ja nerada ležím vo vani, ja sa radšej budem 15 minút sprchovať :-)) a dnes by som sa nekúpala, mám svoje dni, teda svoj prvý deň...

ojka

ja mám zasa dnes strašné studené nohy, každopádne obom by nám asi bodol horuci kupel (; ja mám solitare aj v mobile, ten hravam aj v posteli, ked nemôžem zaspať, alebo v buse,vlaku, v čakarni.... zabavna vec to,ked sa človek do toho dostane (: