Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka (: ja rozumiem, rozumiem ((-: však ak si sa nevyrozprávala, tak aspon tu máš možnosť sa vypísať do sýta :D inak, a bol dnes budíček v práci? (;
rozumiete čo píšem? lebo ja nie :-))) ja som robila ako koníček, koník, kôň :-)!))
ja som robila v cestovnom ruchu ako koníček, počas prázdnin. ach, tie letá, plné stresov a práce. ako mi bolo vtedy dobre.... vyrozprávala som sa do sýta :-))) vlastne, ja som sa do sýta ešte nevyrozprávala :-))
tinkiiii cestovný ruch? ved to znie ako zaujímavý predmet, nie? teda mna by asi bavil aj ked nejak neviem čo sa tam učí.... aj by som sa šla sestry opýtať, ale nejdem ju vyrošovať (((-:
ahojte banda (:
inko, nie neprešla ma chuť, len sa to muselo preložiť, lebo jedna so spoluaktérok dnešného dňa musela ostať doma PN s prieduškami... ):
datelinka, to vieš, samej sa mi na pizzu aj tak nechcelo a aj tak ma nohy trošku neposluchali, tak som bola doma. (: vvšak ten týžždeň ešte vydržím...ale čo sa týka zaracha, tak ten si ani nepamatam, či som niekedy mala, možno ked som bola nejaký malý štupel na ZŠ
((-;
tinki, prečo pokakanú? zlá učiteľka? neboj, nič nie je na škodu. všetko má svoj význam...
aj tá naša porada :-)
dnes som dostala taký spontánny kompliment - pani v cestovke mi napísala rok narodenia o 10 neskôr ako som jej diktovala, tak som ju opravila a vravím jej, ďakujem :-)
tfujtajbl, kolegovcom? tie paznechty? inko, nezaspím v noci pri tej predstave :-)))
peco??? lebo sa musim ucit po....kakanu anglinuuuu a cestoovny ruch .DDD vavavaaaaa
netreba prehanat :D trosku sebe... a trosku mozes aj prisediacim kolegom :))
a najhoršie na tom je, že práca sa sama nespraví. ale čo je to už šéfstvu jedno, však aj tak si nosíme prácu domov.
ale zas na druhej strane, dnes som taaaak dlho vybavovala letenky, že som si stihla aj čižmy kúpiť. tak to beriem, že môžem potom aj do druhej robiť :-)))) ale vždy si čižmy nekúpim a stále doma robím... nespravodlivosť na tomto svete.