Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ale bavili sme sa o kolegoch-muzoch :))
a nebud vztahovacny :D verim ze ty mas tie svoje nalestene :))
a hned ti poviem preco budu mat dlhe nechty skor dedkovia ako babicky
no babicky este varia, peru, makaju stale a pri takych cinnostiach sa im nechty vselijak obrusia :D kdezto deduskovia sa iba tak motkaju, precitaju nejake noviny, kuknu telku... a ak im nechty neostriha babicka, tak v tom pripade ich maju take ako hovorim :D
ludia..zavazok na zajtrajsi den si davam: budem absolutne vazna..uplne... ziadne srandy..uz sa musim spravat adekvatne svojmu veku!
inkooo, to važne? no tak vaš dekan, to nie je ujo, ktorého by som rada mala. Ja som mala piatky plné len oba semestre v prvom ročníku, inak to je v pohode. A teraz to mám tak, že sa učím len utorok a stredu. utorok mám od rana do večera, okrem prvej a tretej hodiny a v stredu zasa celé poobedie do večera, to budem zasa celá "živá a vitálna" odchádzať zo školičky (((-: Ale tak zasa viem, že jeden krúžok od nás ide do školy každý den... (;
fiha, ludské organy? to jak nejaký horor...
inko...uz ked su dlhe tak skorej babicky niee :P
ano ojka uz som pritomna:D zapozerala som sa do zaujimaveho filmu ( kradli sa v nom ludske organy, nóó)
tiez uz mam rozvrh... ja si uz akosi zvykam, ze dekan nam tie piatky jednoducho neodpusti a neodpusti:) ale v stredu mam volno... plus jedno velke okno
mam rada okna v rozvrhu :D lebo cez ne sa zavriem do kniznice... inde sa ani neviem prinutit ucit :))
takze ja som spokojna..hadam vystane cas aj na brigadu
datelinka tak si ma rozosmiala :DD ze paznechty :D:D to som este nepocula..ale vybavilo sa mi nieco dlhe, spinave, zdrevnatene, co by malo pripominat nechty 80 rocneho deduska :)))
oooo tak to som raaad :)))
bingham, si síce chlap, ale tak berieme ťa medzi nás (((-:
baby...ale vam je veseelo :)
inkoooo, sme tu? už vám dali,vaša fakulta, rozvrh? Ja si akurát pozerám ten svoj a neviem či mam plakať alebo sršať nadšením :D
datelinka, ty si jednoducho taký vďačný nadšenec, ale tak to je nahodou super, že práca, ktoru človek robí, tak ho aj baví. Lebo tak poznám pár jedincov, čo každých 5 min pozerajú na hodiny, že kedy pojdu domov, lebo nevedia obsedieť (:
ojka, mne sa raz celé medzinárodné osadenstvo v kancelárii (teda delegáti z iných krajín) posmievali, že počkaj, až príde na teba rad sprevádzať celodenný výlet samozrejme s históriou, kultúrou, náboženstvom, flórou a faunou, zvykmi, jazykom danej krajiny, že konečne bude večer v kancelárii ticho :-))) a ja som prišla, plná dojmov, rozbehnutá v rozprávaní som pokračovala aj večer. :-))) všetci len zalomili rukami, že mňa nič neskolí :-)))