Prečo ešte nespíte?

zuzic

no treba len ked ma to aj tak mrzi vies...
co co veris?:)))
ja som dobra:))) len mam dneska taku certovsku naladu:DD ale dufam ze bingham si to neprecita nehovor mu o tom ok?:)

iinkognito

ajaj zuzi..aby si nepochopila zle moj posledny prispevok- tak prva jeho cast smeruje k tej IP..a az druha k tomu frajerovi :D nie ze uvidime co bude :d neuvidime, nic take nepripada do uvahy :D to len pre objasnenie..

iinkognito

no ved este chvilku vydrz zuzic a uvidime co bude:D co ak sa mylim? treba sledovat, to, vies co :) ,,,
ale verim ti inak :)))
cooo :D ty zuzi :D ty si aka zla :D

iinkognito

Denz :D ale zeby bol svet taky maly?:D
raz by sme mali dat velku stretavku a mozno by sme sa cudovali kolki z nas sa poznaju :D:D heee...a to si ty jozko? :))
a ojku mozno poznam z videnia zo skoly..ktovie:)))

iinkognito

mne sa moja IP meni :D tie prve tri cisla mam stale rovnake- 217 ale posledne tri sa menia...ale inak ti Leerka na otazku neviem odpovedat :)
s 217 je nas tu celkom dost
a niektore IPcky poznam uz spamati..ale to su ti povestni okakavaci :) vo vedlajsej teme je tiez jeden ale necham to tak :)))

leeerka

mna by len zaujimalo, ze preco mam skoro rovnaku IP adresu ako inko ... lebo ako v tomto sa vobec nevyznam .... vysvetli mi to niekto ? :-))

iinkognito

datelinka praveze som neurobila :D a mala som... aale nic take... banalitka, lenze odvcera je akosi u nas dusno tak sa cakalo len na to, kedy sa mi maly synovec pocika a zrazu sme mali dovod na hadku.. zabudla som ho dat na zachodik, hotova katastrofa, je tam toho...vseetko mokre..zrazu sme nevedeli, kde ma nahradne veci..potom si pre neho prisla sestra, maly nechcel ist domov, ani z voza ani na voz, plakal kvoli pocitacu, takze zase som bola na vine, pretoze som mu ho nemala zapinat :D no cele zle...ale uz je vsetko ok :)) suche handry sa nasli, trackmania sa vypla, maly si poplakal a bolo dobre