Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jeej..prispevok 6868 bol moj
vcera som mala 6767
no ja sa bojim
inko, to sa mám aj ja začať správať adekvátne svojmu veku???? no zbohom, a s tvarohom! to kto povedal, že sa musíme správať na svoj vek? ja som ako chameleón, prispôsobujem sa okoliu. ak som s dospelými, správam sa aj ja tak, ak s deťmi, správam sa tak, aby som nevytŕčala. a našťastie, všetky hojdačky majú nosnosť takú, že mi to bohato stačí :-))
pomaly sa lucim, baterka mi odchadza a nechce sa mi po adapter
tak uz teraz vam zazelam dobru noc
no opisovat ju nebudem... este to tu nahodou pozna :D:D
ano bingham, nikdy som si nebola istejsia ( odteraz nedavam smajlikov, i ked ma to laka :))
nooo, chodte sa sťažovať na študijné, urobte štrajk :D hm, ľubku? no môj odbor študuje len 4 kružky, v mojom určite nie je, vo vedľajšom asi tiež nie, možno je v tej druhej polovici :D akože ja z videnia poznam už takmer každého, ale kedže som s nimi v nie takom kontakte tak mena až tak neovladam (:
co ojka? :) spravat sa vazne? :Du teba to nie je potrebne...
u mna anoo...a mam co robit..pretoze ako pozeram tak ten novy den uz zacal:D
to s tou vaznostou...si robis srandu niee ??? :DD
ojka to vazne? tak uz nie som taka spokojna ako doteraz :D ja mam to iste co ty..teda dva dlhe dni v skole..plus okrem toho aj pondelok, stvrtok a piatok :D:D
ale keby som vynechala prednasky..hmhm.... moznooo :)
ozaj vies co ojka?:D poznas nejaku lubku? predsa len nie je to tak frekventovane meno... ja jednu poznam, studuje tvoj odbor plus je rovnako stara a je to moja byvala spoluziacka :P
inko, neblazni :D to potom akože aj ja? (((-;