Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
neboj sa, so mnou reč nikdy neviazne :-)) aj pri lanýžoch bude o čom. ale nechváľ ma bingham, ok? dobro sa chváli samo :-))))
no tak vidim...ake prispevky pises...gramatiku ovladas super....aj vies velmi vela veci...noo co ti poviem si chytraa zena :))...ale uz staciiii !!! viac pri lanyzoch :DDDD
ojka, dobrú noc ti prajem. aj ja už zaraz pôjdem, lebo zajtra budem veľmi nezdvorilo zívať celý deň :-))) a to by mohol najvyšší aj najnižší šéf zle pochopiť :-))
bingham, ako ma prezrádzajú príspevky? ako mám písať, aby som sa neprezradila? :-)))
no však podľa mňa ju to dlho držať nebude (;
hm, je možné aby ten starý PC vycítil, že ho nemám rada? Lebo tak sa mi zda, že on mi to niekolko nasobne opätuje (((-:
ja sa teda s vami už rozlúčim, ten PC mi asi naznačuje, nech idem od neho už kade lahšie :D
tak brúúú noc vám (:
datelinka ty si este take dievca ;)...ale tvoje prispevky ta prezradia...ze si uz dospela zena :))
ok, tak necháme inko, nech sa tvári seriózne aj za nás, ale len ak sa jej bude chcieť :-D ja som stále dieťatko, ešte ani v pubertu som nedosiahlo :-D
datelinka, tak mňa zatial ani v päte nenapadne sa tváriť stále vážne, ja neviem, ja sa najradšej len usmievam, tak prečo nie (:
hehe datelinka...inko...a seriozna... :DDD...teda ked musi tak urcite je...ale inak je to blazniva baba :DDD
noo a ja ostanem sam sebou...inak by to ani neslo :))
no tak to tu bude pekná nuda, keď sa všetci začneme tváriť seriózne :-(( bingham, že aspoň ty ostaneš sám sebou :-)
inko, dobru noc, ty lenivček, neboj, opis by som ani nechcela, nie že by som tvojim opisovým indiciam neverila, ale fakt by som ju takto nespoznala (((-: a len nám tu pekne davaj aj smiajlíkov. Však to je také nakazlivé, nie? (:
a prečo to je u teba potrebné správať sa vážne a u mna nie? (((-: