Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no jo, to spomínane trestanie zakecavania...
ale neviem či som dobre pochopila, denz, bingham aj meggy sa pre niečo pochytili. To všetci teraz banuju? ach jaj, a to si len na chvíľku odbehnem a čo sa tu nedeje (:
mam za sebou pár blbých dní, ale to je už fuk teraz a bola som priateľa pozrieť na dva dni, lebo bol chorý ....
ojka, my sme nevyvádzali, s denzom a darikou sme sa zakecali a trošku odbočili od témy. macca to nazvala offtopicom a nás porušovateľmi nových dodatkov k pravidlám.
bola to nejaká téma - zväčšili sa mi rýchlo prsia... tak nejak, ešte tu je, macca tam vymazala asi len 4 príspevky...
a ty si kde bola, ojčiatko?
hm, tipujem, že tá téma tu už asi nie je, aby som si prečítala, ...
datelinka a ty si si tiež vyvádzala, ked banuješ?
ojka, v tejto téme skoro nič, len nejaké nepodstatné bitky. hlavný front bol inde... ja som jeden z padlých vojakov. som zvedavá, či macca zajtra zruší ban, ako sľúbila....
ahojte, zlatí moji (:
som vás tu prišla opäť pozrieť a čo to tu nevidím, to čo sa tu v téme dialo? ))-:
decká tak pomenovali chlapca, čo sa šmýka na lopáriku (alebo plastovej lopatke?)...
kto je lopárista?
ďatelinka máš pravdu, že zima má svoje čaro... no zacytil ju "lopárista" asi vo veku 4 rokov, spadla na neho a tak dopadol jej prvý fyzický kontakt s iným pohlavím :-D