Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no tak ja vám držím palce, nech tu čoskoro zasvetielkujete (: ale čo sa týka vyparovania, ale tak ja sa už asi vyparím...
tak dobru noc, datelinka a takisto i ostatným ... pa (:
neviem, uvidíme ako zasvietim.... som zvedavá či prídu aj denz a darika... ak nie, asi sa vyparím aj ja, vyjadrím im spoluúčasť :-)
jáj, no jasné, ty potvorka (: no však zajtra budeš teda znovu s ostatnými svietiť na zeleno (:
lebo mám stále iné IPčko :-)) ale prihlásiť sa nemôžem, iba ak by som sa registrovala pod iným nickom. macca však napísala, že nám dáva dva dni na prečítanie pravidiel :-))) ja som ich mala prečítané za tri minúty :-DD aj to už dávno pred oným osudným dňom...
no veru, ale tak čo už, nemôže byť človek všade (: a ako je možné, že máš ban a môžeš tu písať? (:
škoda že si tu nebola ojka, v správnom čase na správnom mieste :-)) ja som tie hádky nečítala, nerobí mi to dobre....
no tak teraz by som si to ani ja realne až tak nevedela predstaviť, ale vtedy by to bolo také od srdca písané :D
no, tak to by som chcela vidieť, ojka, ako si vieš ty uľaviť :-)))
no jo, najlepšie je byť asi zo stredu Slovenska (: joj, no však ja kebych tu bola, tak by som im tam od srdca asi čosi napísala....
jaj, tamto bola zas hádka, bitka východ - západ :-((, vtedy nedostal ban nikto. a my čo sme sa pekne bavili, tak sme dostali.