Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
iiinko, aj ja si myslím, že macca bude zajtra zlá :-)) to ako keď sa pacient začne sám operovať, kým príde lekár :-))
jaj, ojka, víkend je prikrátky na to, čo všetko sa má počas neho stihnúť. vatar bude asi až na prázdniny :-))
inak, malý dnes zahlásil o nejakej rozprávke, že "ja napálim dévedečko" :-))) to je zlaté, taký krpček a už to chce páliť :-))
inko, to vieš, edo chcel len dobre, len ktovie aké to bude mať ohlasy (((-: dobrú noc ti prajem (:
baby to co zase ten nas princ edvard stvaral? no... Volakto sa nepotesi, ze sa do ineho remesla miesa :P
idem ... papa, dobru noc :)
datelinka
tak to by som si aj ja radsej doma,ale...najprv asi do kina,nech to vidim aj s tym cislopismenom.To bude asi lepsi zazitok.
A preco smutis?
datelinka, blíži sa víkend, ty nachvílku vypneš, žiadne pracovanie, oddychneš si a pustite si doma (:
3D, asi troj dimenzionálne,.. či?
aha,tak uz som pochopila.
inko, on možno mluví, lebo sa díva na rozprávky, v ktorých sa tiež len mluví, z toho vela deti nachytajú do svojho slovníčka...
ale tak to vieš, každému tvorcovi ide hlavne o to, aby to malo pochvalu, uznanie a ťažké prachy k tomu samozrejme (; ako to sklbi do kopy to je už druhá vec
darika, hej, to je to s tými okuliarmi. To je niečo také ako keby si sa ocitla priamov tom deji, bola uplne blízko nich... ale ja osobne nerada na také chodím, lebo mi to nerobí dobre na oči (:
inko,vies co nenavidim?Mluvicich slovakov.Tak z tohto ma ide rozdrapit.Ale tak dieta zlomis,ked sa tak rozhodne a postavi hlavu?
Len co je to to 3D?
JA MáM AVATAR Už DVA DNI DOMA :-))) ale ešte sme nestihli pozrieť naň :-) 3D to síce nebude, ale teším sa. to chce ale špeci kľud na pozeranie.