Prečo ešte nespíte?

datelinka1

iiinko, aj ja si myslím, že macca bude zajtra zlá :-)) to ako keď sa pacient začne sám operovať, kým príde lekár :-))
jaj, ojka, víkend je prikrátky na to, čo všetko sa má počas neho stihnúť. vatar bude asi až na prázdniny :-))
inak, malý dnes zahlásil o nejakej rozprávke, že "ja napálim dévedečko" :-))) to je zlaté, taký krpček a už to chce páliť :-))

iinkognito

baby to co zase ten nas princ edvard stvaral? no... Volakto sa nepotesi, ze sa do ineho remesla miesa :P
idem ... papa, dobru noc :)

darika

datelinka
tak to by som si aj ja radsej doma,ale...najprv asi do kina,nech to vidim aj s tym cislopismenom.To bude asi lepsi zazitok.
A preco smutis?

ojka

inko, on možno mluví, lebo sa díva na rozprávky, v ktorých sa tiež len mluví, z toho vela deti nachytajú do svojho slovníčka...
ale tak to vieš, každému tvorcovi ide hlavne o to, aby to malo pochvalu, uznanie a ťažké prachy k tomu samozrejme (; ako to sklbi do kopy to je už druhá vec
darika, hej, to je to s tými okuliarmi. To je niečo také ako keby si sa ocitla priamov tom deji, bola uplne blízko nich... ale ja osobne nerada na také chodím, lebo mi to nerobí dobre na oči (:

darika

inko,vies co nenavidim?Mluvicich slovakov.Tak z tohto ma ide rozdrapit.Ale tak dieta zlomis,ked sa tak rozhodne a postavi hlavu?
Len co je to to 3D?

datelinka1

JA MáM AVATAR Už DVA DNI DOMA :-))) ale ešte sme nestihli pozrieť naň :-) 3D to síce nebude, ale teším sa. to chce ale špeci kľud na pozeranie.