Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
pocuvajte,ja by som mala nieco brat na prekyslicovanie mozgu.Lebo mne to fakt nejak nepali.
Denz,ja ze mas doma tych vsetkych teraz.
Linka,uz som pochopila podla ojkynho prispevku.
Bude ti tazko zo zaciatku,ale zvyknes si.Raz sa treba odlucit.Ved to robis aj pre to dieta.
darika- nie ako mam ich doma:DDD
ale mam susedov co maju deti:P
co si myslis o mne :))))
datelinka, neboj (: raz také dlhšie "odlučenie" musí prísť (: uvidíš, že to dobre dopadne (:
no,len tam je to opacne.Mama chodi ku nim.Tak sa ty len venuj navsteve.
Linka
ja som asi nepochopila ako si to myslela
darika- neuslo....:DD
no mam tu aj susedov a znamych,ale s takym niecim som sa nestretol nikde:DD
Je pravda,ze obcas to padne dobre kazdemu oddych,ale ak uz deti nevedia kde maju domov..........:)))
Denz ;-)
ti uslo,ze?
A ostatni znami?Mas urcite ludi okolo seba,co maju deti?Aj tam je to tak,alebo len brat?Ja som len zvedava,ci je to aj inde normalne.
A nic si z toho nerob.To sa stava.Len preper a vysus.Nikto sa nic nedozvie.Mojho syna ja zase nemozem naucit sa vycikat po sediacky.
:-)
ha, tak to len ja mám problém nechať dvaapolročné dieťa bez mamky a ísť pracovne mimo domu :-)) asi som divná ja. ďakujem ti darika, že si mi otvorila oči :-D
:)))
dievky zlate:))
no a k tomu clanku......upne akoby som videl svojho brata:))))
Oni si lietaju.......deti vartuje jeho svokra a to aj povacsine u nej spia....teda okrem vikendu.
Ale co s tym clovek,ked ona im nevie povedat nie......
A uz sme jej to vraveli.....
A oni si skratka vzdy nieco najdu.....dokonca uz bola doba,ked ich deti ak mali ist spat domov normalne nechceli a vraveli,ze boli na navsteve doma.
Co k tomu dodat:)))
no,som myslela aj ja na to,ze Denz asi perie...:-)
denz sa asi pocikal a teraz umýva dlážku.... keďže už nenapísal :-)
darika, keď sa vrátiš, zapriahnu aj teba do služby...