Prečo ešte nespíte?

darika

no,bude zase zle,ked so sestrou porozpravam.Idem napisat na FB kamaratkam.Som s nimi stale v kontakte tak sa opytam,kto je im pri detoch.Ja co viem,tak si to striedaju.Raz on raz ona.Raz za cas mama.

ojka

akože ja nehovorím, že ísť sa odreagovať, či zabaviť, alebo odpočinúť si , že to je zle... ale tak ako píšeš, podchvílou su niekde,asi by bolo dobre viac apelovať na sestru....

darika

vela krat som sestre o tom povedala a ona sa potom rozplace alebo zduje a tyzden aj viac nekomunikuje.Raz to skoncilo tak,ze mi povedali,ze uz od nikoho nic nechcu,ani od mojej mamy,lebo si nevieme predstavit,co je to mat chore dieta a oni len vtedy mozu odreagovat.Sestra povie,ze to nechce zadarmo,ze vzdy mame nieco kupi,alebo naplni chladnicku.Ale mama nepotrebuje.Cely zivot tazko robila a teraz na stare kolena ma naozaj vsetko.Aj penazi maju viac pomaly jak my.Takze ona im to potom zase nosi domov,pretoze jej to nema kto jest.Sestra by sa rozdala,len ja neviem,ci to funguje aj inde takto,aby stale stary rodic bol pri detoch aj ked uz nevladze.Mama mi vela krat povie,ze nevladze,ale je jej sestry luto a tak zase len suhlasi.Pritom mama sa stara este aj o jej mamu,ktora ide mat 90 rokov.Striedaju si ju s jej sestrou.Fakt ma toho dost.

ojka

darika , nie si hnusoba, len to vnímaš inak to oni, sestre asi nestačí, že chodia kade tade a možno by chcela ešte častejšie, tak jej to možno príde tak, že "nikam nechodia". Ale to s tou tvojom maminou ma mrzí. Keby vedela povedať nie, tak by sa to určite zlepšilo.Myslím zdravie (: Skúšala si si o tom s maminou pohovoriť? Alebo so sestrou, či by to nechceli prehodnotiť?

darika

asi vam to pride smiesne a mozno si pomyslite,ze ziarlim,alebo som sobecka a nedoprajem,ale...
Skoro 3x do tyzdna volam so sestrou a kvakame o kadecom.Ona sa mi stale stazuje,ze nikam nechodia s manzelom,ze su stale doma a hlavne vykendy maju najvacsi problem,ze co idu robit.Pritom ja stale ked volam s mamou a niekedy aj od nich som s nou na skype,tak ona mi stale hovori,ze tam bola,ze isli sa zabavit,alebo do kina,potom zase na veceru,nedavno na 3 dni v Prahe...Ja som jej nedavno povedala,tak ty sa stazujes a pritom to my sme ti,ktori nikde nechodie.Ludkovia,my sme s manzelom zavreti 4 roky v jednom dome,nechodime absolutne nikde.Ziadne vecere,pivo,kava,kino...nikdy nic.Za 4 roky sme tu boli von asi 5x.Vcera mi sestra stazovala,ze su stale doma,pritom dnes mi mama povedala,ze ide tam,lebo idu do kina.Bud tyzdnen idu na vykend do Viedne a o 3 tyzdne zase do Prahy na 3-4 dni.Maju jedno chore dieta na voziku,ktore je absolutne bez pohybu a druhe dieta 2roky.Mama nie je zdrava,bojim sa o nu a ona im nedokaze povedat nie.Ked sa od nich vracia,tak prelezi aj 2 dni,co sa nemoze pohnut na chrbat z toho dvihania.Mama ma 62 rokov.Mne bary ani krcmy nechybaju,ale...oni maju dost penazi,aby si dovolili zaplatit niekoho.Ale neurobia to.Pritom ked niekam idu,tak zapriahnu do toho este aj maminu sestru,aby jej pomohla.Pritom mamina sestra sa stara 3x do tyzdna o svoju vnucku a musi behat este aj ku sestre.To som ja taka hnusoba,ked to neviem pochopit?
Boze,musela som to rozpisat,aby som vas dala do obrazu.

Denz

darika- nooooooo..............co ta tak vytocilo..
pis......lebo ja normalne uz preskakujem z nohy na nohu a treba mi cikat a ty nic :)