Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzic
lebo 5 rovnakych chlapov,v rovnakych trenkach,rovnake ponozky...pod tvojou perinou...Tak toto by som nechcela zazit ani s dvoma. :-)
darika a preco horsie?:DD
ahojte vsetci
tak ja som len pred hodinou vstala,tak som lietala doteraz po kuchyni.Ale vsetko je za chvilku hotove.
Zuzic,no,ty si mi dnes urobila naladu za rana.Som sa nasmiala na tych tvojich tetach.Horsie by bolo,rano sa zobudit a mat pri sebe 5 chlapov.
no dobre, zlatí moji, idem ja het, vy tu pekne sekajte dobrotu (: pekný zvyšok slnečnej nedele prajem (;
no tak to bude čertovské saňovanie ((-:
ojka, iba čertovské :-) to bude čertorožec, nie soborožec :-)) ale máme rolničky, musíme ich zavesiť na sane a zaspievať si jingle bells
datelinka a máže rožky? ((-: nooo, aj som si trochu oddychla, ale no, už si budu musieť sestry chodiť samé na pečivo, poprípadne naše rodičovské bunky ak budú stíhať (: najmladšia má 10 (;
datelinka:DD to mate veselo:DD zlatucke:)
jaj deti, moje dieťa hľadá rožky, aby ten kto bude ťahať sane bol "soborožec" :-DD ja zdochnem :-))))
jaj, ojka, už do školy? fakt, ako to rýchlo letí :-) aspoň si si oddýchla trochu? kto bude teraz sestrám čerstvé pečivo ráno z obchodu nosiť? :-))
a akú máš vlastne najmladšiu sestru?