Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mačička:)
joj, datelinka moja, čo by si ty robila, keby si mala pokazený PC... sem tam trošku aj vypni (: oddych je faaaaj, síce keď ťa tá praca baví, tak ti ide aspon rýchlejšie (: Ja som zasa čítala našu novu internu smernicu, ktorú vydali na škole a podľa nej mám stvoriť ešte 10 strán bakalarky navyše ako doteraz, och... (((-:
ojka, nie tak dlho, ešte dlhšie, do postele som šla o 4:19 :-) aj to som sa ešte chvíľu vrtela, kým som zaspala :-) ale ja som medzitým bola v posteli, od polnoci do jednej :-) a potom som sa prebrala, že mám zapnutý pc, išla som ho vypnúť a keď som tak zatvárala okná, tak som sa pustila do nedokončenej práce :-)) a kým som nedomyslela nejaké obrázky a grafy, nemohla som skončiť. a hnevali ma nedokonalosti smart artu :-)
komu niet rady....
ale vysvetli mi, čo si ty tak dlho stvarala? och.... (((-:
datelinka, ja priznávam, zo mňa sa stala včera padafka, lebo už mi nebolo rady, musela som si už ľahnúť (;
tak čo je to s vami, padafky :-)))
z nespáčov sa stali spáči ....
a vám sa to páči?
takto míňať drahocenný čas,
v posteli ho tráviť zas a zas.
taaak, už som tu. ale kde ste vy? hádam ste už neodkväcli, hm?
www.youtube.com
he:))))
dobru noc ojka
tešilo ma, odchádzam, dnes to ide so mnou akosi dolu vodou /-: bru noc všetkým.... (: