Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka zisli by sa:) ale to by som tu 500 najskor musela mat apson jednu:D
sankovat?:))
datelinka, ja sa chystám cestovať, rozmýšlam, čo som si zabudla pobaliť ešte (-:O
zuzic, no je to zvláštne. skús to aj s bankovkami, na začiatok začni rozmnožovať stovky, ak ti to pôjde, zaraz máš 500 :-DD
čo robíte popoludní? kto sa ide sánkovať?
datelinka dakujem to ma nenapadlo:)
takze vzdy ked idem na zastavku tak na tej ulici stretavam jednu tetu vzdy ked tade idem vzdy ju tam stretnem presne so zelenym kabataom a hnedym salom. minule som isla zo skoly na autobus a tam boli tri take iste tety asi trojcata ale uplne rovnake. a dnes som isla von a jak som isla okolo zastavky tak tam stalo pat takych tiet presne rovnakych totalne do tvare take iste este aj vrasky mali tak isto uplne rovnake! sa mi zda ze mi hrabe. este mi aj rano brat hovoril nech nechodim dnes von lebo som prechladnuta ze nech nejdem radsej no mala som ostat doma. no povedzte som normalna? som tam stala a cumim na ne jak uplny blazon.
denz tie skraty sa prejavuju vselijak:)
zuzik- a ako sa ten skrat prejavil??:))
zuzic, myslím že ak by ti preskočilo, neuvedomovala by si si to :-) takže je to ešte dobré.
jeeeeeej ja z tej macicky umrem:))
ludia stalo sa vam uz ze ste si mysleli ze vam preskocilo?
denz, toto je asi najslavnejšia mačička, ktorú poznám ((-:
datelinka, tak to ste teda veru riadne zásobený tými PC (: hej, hej, už to dali na cca 40 ...no čo, zapojíme fantáziu a nejak sa rozpíšem (; ale no , datelinka, tá 188 na konci je celkom fajn (:
no dokelu, to čo mám za ipčko? to 25.10 sa mi páčilo viac :-(
ojka, my máme doma 4 počítače, takže no problem. akurát že takmer všetky podklady mám v tomto :-)) nejaké zálohovanie existuje, ale nebola by som šťastná, nerada používam externé pamäte.
ojka, tak koľko strán má mať vaša bakalárka? 40?