Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzik- co stresujes??:)))
ano darika daj este raz:) a nedaj im pokoj pekne podiskutujte:DD
darika, daj to do pripomienok, bolo by to fajn, očisťujúce, odľahčujúce :-)
ja to tam dam zajtra,lebo teraz by sa chytili supy tej denzovej temy a zase bude zle.
Ozaj,nepozerali ste niekto vcera ten film Modry motyl?
darika hej ved ano ja len hovorim ze celkom chapem jej spravanie...asi nema s kym chudnut tak to riesi takto a jej asi velmi deprimovana...
ano navrhni este raz bolo by to vyborne riesenie
zuzic
ja viem co je to byt pribrata.Taky extrem,ako mam ja za sebou,sa nestal asi nikomu.Za 2 mesiace 11,5 kg.Hore.Akoze pribrala.
Ved ziadna nemusi chudnut,staci ubrat so sladkosti a tukov.Jest pravidelne a cvicit.Ja si neviem predstavit,ako mozem s niekym chudnut cez riadky.Mozem s tebou chodit behat,sportovat,mozem si s tebou varit,aby sme si nerobili chute,ale...ako s tebou budem dietovat,cez net?
A co sa tyka toho oddelenia,uz som to navrhla a...nedostala odpoved.Skusim to tam dat este raz?
ale nahodou ja tu majku celkom chapem...je nestastna a zufala...
darika oddelit to to by bol naozaj dobry napad.
datelinka-komu niet rady,tomu niet pomoci....
no.... ale je to smutne.........
viete co,mne sa ta tema paci,pretoze to uz nie je normalne.Kazda tretia tema -podte so mnou,Kto ide so mnou,90 dnovka,bla bla bla.Ved toto uz naozaj otravuje.Tuna riesia nas,ale aby takychto oddelili ako oddelili sexualitu,nad tym sa nerozmysla.