Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Mali, veru mali, najma ked to ide o tretej rano nasho casu :D. Uz som prebrata, ale toto bol zakon schvalnosti!ä
Joj, som na malom notebooku, co je v dolnej obyvacke, katastrofa teraz v tme :D a este aj y a z je prebohode, boha :D. Psik je hore, dufam, ze nezacne prechat... :-/
však keď ukazovali zábery z olympijského mestečka teraz z pár dní dozadu, keď tam dorazili športovci, bolo tam sucho, bez snehu a dokonca som mala pocit že aj dosť teplo, podľa toho že sa tam poniektorí prechádzali len vo vestách alebo flísových bundách :-)
to by tam toho veľa nebolo :D
jaaaj, už to jeeeee.... chvíľami mám taký pocit, že na slovensku je viac snehu ako tam (:
mali by ten nástup krajín vystrihnúť, z priameho prenosu, nie? :-DDD
taká práca by sa mi páčila (: inak aj ja mám sem tam také nutkanie dávať smajlíčky ked píšem bakalarku :D
a ja som sa práveže pekne prebrala :-)) ale už mi šibká, píšem do práce čosi a za každou vetou idem dávať smajla :-)) no to by mi bola seriózna práca :-))
dobra víla, ved ich nebude zasa až tak vela, ZOH je menšia olympiada ako LOH (: opakovanie by malo isť samizda zajtra rano o osmej na dvojke a aj na CT2 samizda pôjde ale až poobede okolo tretej, ale nie som si presne ista (:
Hmmm, ojka, kedyze ide ta reprizaaa? To fakt ide? Preberte ma, ja som sa iba zvalila, ze si polezim pol hodku a teraz ked nemam zaspat, tak zaspim, ako naschval.
Hned sa preberiem... ale ze ja zachrnim zas, kym tie krajiny budu na stadion prichadzat, to je fakt :D
no mal by sa o tretej, tak ešte máme chvilinku čas, hádam nezačali skôr a bez nás, to by nám víla dala hádam vedieť (:
už sa začína ceremoniál? o tretej?
ojka, dobrá víla je duch? prečo by malo zabrať vyvolávanie? :-))