Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie, ja som to pozerala na STV3 , len im nie je nič rozumieť, tak som si to prepla na toto,....
joj, to čo sa stalo tomu mladému gruzíncovi, to som dnes už čítala ):
datelinka, no však to vieš, my také ukecané, snáď ešte niečo popíšeme, tak sladké sny (:
deti, ja som už vydezinfikovaná, v košieľke, na ceste do ríše snov :-) komentujte pekne naďalej, ráno si to tu prečítam a budem v obraze :-))
brú a pekné, idem snívať o karnevale :-))
AHA, uz si mi aj odpovedala na otazku :-/
ako to, že eurosport má českých komentátorov? (((-: ja som si myslela, že tam budú sprechovat (-:O
ojka, kde to pozeras? STV? Aj ty to mas miestami strasne nezrozumitelne? Kvalita zvuku je otrasna, normalne to mam raz hlasne, potom to stichne, ani mu nerozumiem... nejako zle poriesene to tam maju :(
ja tých komentátorov skoro vobec nepočujem ))-:
Joooj, iba tu jednu mame? Shiiit... nas hokejovy tim by teraz mohol nieco kovove uz konecne poriesit, aj ked pochybujem :(
dobra víla , trochu skromnosti by nezaškodilo :D nie, samizda, že máme len tú jednu striebornú od Žideka, potom už sú len nejaké za československo
fiiiiha, tých čechov tam teraz napochodovalo.... (;
preco uz nie sme ceskoslovensko, uz by sme sli :D
datelinka, super napad :D. Viete, ze ani ja neviem, kolko medaili sme priniesli spred styroch rokov??? viem, ze striebro za snowboard a dalej?? ništy?