Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Help
ved som pisala
Ulanbatar?
Encian?
Dzakomo?
Katalinka
kde je vela ludi,nikdy nenajdes jednu cestu a jeden nazor.Tak to proste existuje.Kazdy sme iny a kazdy mame ine zmyslanie a kazdy si myslime,ze ten nas nazor je ten spravny.
Proste si len najdi to svoje,kde ta nebude nikto urazat,ako napr tu a ked prispejes,nevsimaj si reakcie.Nie su tu odbornici,tak je tazko hladat tu spravnu odpoved.
tak-tak schlaď sa, aspoň tu :-)
zuzik- az mi lyzica vypadla ked som si ta precital:)
co zas???:)
katalinka poviem ti to asi na takom priklade mne znamom, boli sme najhorsia trieda na istej hodine a kazdy nadaval na nas, zapisy dostavali iba niektori (napriklad ja) ktori nevedeli ani vobec za co. dostali sme novu ucitelku po roku, a zrazu sme uz neni taka zla trieda. zapisy dostavaju ti co ich mat maju, potom si tolko nedovoluju a je pokoj. teda nie uplne ale na tejto hodine je to uplne super. cim to bude? triedou alebo vyucujucim?
help schlad sa a rychlo!
katalinka- malo by byt:)))))
no neni:))
a preco????
velitel je problem:)
darika- a aky???
Macco??:D
čím to je?
mám na vás takú otázku,nezaujíma ma odpoveď niektorých ľudí, tak sa pýtam Vás. V podstate ide o toto...na tomto fóre som "nová" väčšinou som si pozrela ako neregistrovaná nejaké témy, ktoré ma vbiac či menej zaujali...ale nič viac.Keď som mala problém, registrovala som sa...5.1. myslím...ale čo sa tu deje za posledný mesiac...nerozumiem, bolo to tu vždy alebo je to pridaná hodnota k mojej registrácii...
vymyslené témy, urážky, vymýšľanie ,osočovanie... Bolo to tu vždy? Nemá to byť o pomoci?Myslím toto fórum
zuzik......no....historia sa opakuje:DD
ci??:)))
mam sa ochladit radsej??:)