Prečo ešte nespíte?

darika

Baby,ved ja som sa chcela opytat preco prave ten nick.Ale niet ho.
Help,mozme ti vymysliet my?
Co takto
Ulanbatar?

darika

presne tak.A potom,ziadny chlap si nevazi zenu,ktora sa mu sama prinesie na tacke.Aj v dnesnej dobe funguje to,ze chlap si chce zenu trosku vybojovat.
Tak to tu cez tie prazdniny budes viec sediet,co?No,ucit sa budes!!!

datelinka

help, to si dobre vymyslel to nové meno. budeš reagovať na každú tému, ktorá sa bude volať HELP!!!!!!!!!
a aj my ťa môžme volať na pomoc :-)))

zuzic

darika mozno...ale co mylsis preco su vsetky tak sebavedome? ja by som sa nedokazala vzdy spravat tak sebavedome ako ony neviem ako to robia tiez by som chcela byt taka ale neda sa to a pritom som povahou priebojnejsia...
a ma napadla este jedna novinka:) no novinka...:) o dva tyzdne mam prazdniny:))) aj ked sa cez ne budem muset ucit ale aspon budem doma:)

darika

Zuzic
teraz sa ti to zda,ze si mozno nie tak krasna,ako tie co vidis krasne okolo seba.Ale teraz ti napisem nieco,comu sa mozno zasmejes.Ano,chlap sa rad pochvali mladou peknou babou.Ale len ten mlady,ktory chce,aby bol in pred inymi.Ti starsi (co mas ty este veeela casu),tak ti si uz hladaju manzelku a zenu,ktora im raz bude vychovavat deti.A ti sa pozeraju na rozum.
A ja som si ista,ze len ty si si urobila o sebe taky obraz.

darika

ja viem,ze kazdy sa snazime vyniknut v niecom inom,ale nemusi to vzdy ist dokonale.Aj tie krasne zeny su niekedy nafotene ako skraty.Zuzic,nemusis sa chciet vyrovnat tym krajsim.Rozumom si velky clovek a to staci.