Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
neviem ci som si neublizil....nepamatam:))))
no ale do tej truhly by ti voslo tooolko kyslej kapusty:PP
a k nej by si mohla pribalit aj toho dotycneho:)))
a ja mam ist do kancelarie.No,nemozem pri tychto hrubkach.
Bysom-by som
a ty si si dnes na hlavicku neublizil?a tu truhlu uz nikomu nepredam a domov neodnesiem.Mam 3 velke sufle a to mi staci.To ked naplnim,mam na dlho.Len ja tu kapustu kupujem vo flasiach.Nie je taka kysla ako z domu,ale...no,ked neni tak neni.
a o jednom bysom vedela,koho tam schovat...:-)))
darika:))
no to aby si si urobila zasobu v mraznicke:)))
Treba kupit tu velku truhlu a tam vopchate aj prasiatko:)))
nemali ani kapustu.To tu vsetko musim v polskych obchodoch a ked neni tovar,neni nic.Dala som do toho tie detske baby mrkvicky,to zboznujeme,knedlu strcila do mraziaku a namiesto nej urobila polentu.
A taku slaninku,klobasku,alebo dobry karfiol...to tu vsetko je ako pred 20 rokmi u nas s bananmi.
Neni toho.
bez leca??:)))
tak si mala slahnut kapustu a smotanu:)))
a segedak na svete :P
prestan!
Ja som minule robila madarsky a knedlu som musela doma,lebo to tu nemaju,a...nenasla som nikde leco.A to bez toho to nie je ono.Uz sa masko dusilo a isla som kupit leco.No...nemali.
prestan!
Ja som minule robila madarsky a knedlu som musela doma,lebo to tu nemaju,a...nenasla som nikde leco.A to bez toho to nie je ono.Uz sa masko dusilo a isla som kupit leco.No...nemali.
knedlo ano:)
tak vam necham na zajtrajsok:)))
a lubite aj knedlo a gulas??:)