Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja nemyslim Denza,ale toho,kto tie temy pise.On sa stazuje,ako tu vsetci a co pisu,aky je on dokonaly,a sam pise to iste,ale trochu inak.S ty,ze sa zacnu navazat do denza.Tak som to myslela.Ma svojim sposobom pravdu,ale...co uz.Nenavidim ten jeho slovnik.
nechapem...mozes to prosim napisat este raz?
on si ani neuvedomuje co tu stvara s tymi jeho temami a prispevkami.Sa bucha do prs ale skonci sa to zase o inom.
prave som to citala:(
no,zase sa tu otvara tema,kde denz je v tom uplne nevinne a uz sa zase zacinaju navazat.
datelinka presne na to som myslela:DD to si teda helpovi dala:DDD
mne sa tu paci tiez:) ale ak si mam potom hovorit ze prave kvoli tomuto som to zvrzala tak radsej tu nebudem byvat a ak to zvrzam tak aspon sem aspon budem chodit s cistym svedomim:)
a inak ako sa dnes mate?
zuzic, áno, práve puberťáčky s problémami v sexuálnom živote :-DDDD zakladajú také témy s helpom v názve.... ale len kým ich macca nepremenuje :-))
zuzic,ale aj oddychnut si treba.A ak aj toto tu povazujes za relax,tak preco nie.To je ako ist na kavu s kamoskami.Aspon ja sa tak s vami citim.
darika no nebudem tu asi nejak bohvieako dlho sediet:) uz dnes rano som si povedala ze kym ten test nenapisem aspon na 90% dovtedy sem nebudem prispievat...no nepodarilo sa:)))