Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mna bingo v jednej teme skoro raz rozplakal.Sa mi zda,ze to bola Rush a ona mala dost neprijemny problem a on s nou tancoval.Oni tak pisali a on ju tak navnadil,ze ja som si naozaj predstavovala ako tancuju.Kazdy inde.Nemusel jej radit,len jej povedal,nech tancuju.To bolo uzasne.
darika mne nevadia názory iných, rešpektujem ich, myslím, že je na každom, kto sa ako rozhodne, ale ...
je to jedno, som rada, že ste tu a nestrácajte sa, mrzelo by ma keby tu ostali len "zdravý ľudia"
no vidis to help troska prisnosti este nikoho nezabilo:))) aby ta nahodou nenapadlo spysniet:)))
a co papas?:)
katalinka za binghamom je mi smutno...
zuzik- no....ako si vyhrkla na mna:DDD
som sa skoro zababral:)
a ja si aj tak myslim,ze to bolo horsie.ved tych tem pred takym rokom,co tu bolo navymyslanych...a ja pisala a pisala.Jemine,az mi je to smiesne teraz.Az teraz viem,ze to boli take bludy...
co co preco ti vypadla lyzica?:) ci som mimo?:)
zuzic dobre...chápem čo si mi chcela povedať...ale kurňa ...kde berú ľudia tú fantáziu a čas vymýšľať si a odvahu či čo to je zavádzať ľudí...potom taký ľudia ako bingham, ktorý mi neporadil, ale rozosmial keď mi bolo ťažko miznú a tých "zdravých ľudí" je tu deň odo dňa viac... :-(
darika- Emental:)))
jj????:)))
uz som ticho :P