Prečo ešte nespíte?

ojka

joooj, darika,mne je tak luto, čo teraz prežívaš. ): skús sa na to vyspať, ja viem,že tym sa nič nevyrieši, ale naberieš aspon trochu sily to ďalej riešiť ...

darika...

ved to,ze ja tu nepoznam nikoho,kto chodi domov autom.Kazdy si zaplati 50 eur za letenku a je doma za par hodin ako dat za csetu autom 500eur a ist 3 dni.Nemame pre neho pas.Takze ani keby boli spolocnosti,tak nemoze.Moje chudatko.Cloveku sa da aspon vysvetlit.Ako to vysvetlim havkovi?Ako mu poviem,ze sa nema bat a nema vracat domov,ze mu uz nikto neotvori.Co ak bude pred tymto domov lezat a cakat na nas.Nebude vediet,ze sa nevratime.Baby,je mi strasne,ze si to neviete predstavit.Niekto sa zasmeje,ale ved bol s nami ako clen rodiny.Ach jaj,nech to mam za sebou.Kade chodim,revem.

datelinka1

dari a nemohol by vám ho niekto doviezť, keď pôjde autom? už by ste si ho vyzdvihli na slovensku. ani czech airlines neberú? lebo majú v podmienkach aj prepravu živých zvierat, ale ten pas je asi hlavnou podmienkou, hmmm, to je škoda. aj on by si inak vybral ...

darika...

Nemame este pre neho pas.mali sme totiz to ist v juni.A ziadna letecka spolocnost co robi tuto krajinu a domov,zvierata neprevaza.Poslala som vela mailov a jediny,ktory sa mi zdal,ze to pjde,tak neodpovedal,ked som napisala aka je to rasa.

darika...

je krizeny staffoord s labradorom.Je krasny.Som ho len preto zobrala,lebo je velmi pekny na miesanca.Na zaciatku som mala s nim problem,lebo prdel jak...to bolo strasne.Nikto ku nam nechodil,co bol cely dom od jeho smradu.Preslo to, a ten pes neto,ze sme ho zobrali ako 3 rocneho,za chvilku pocuval na povel.Boze,ako ho mam dostat domov?Joooj.Neda sa.Ojka,nenavidim sa za to.Chudatko,vytiahli sme ho z hnoja,spinveho,vychudnuteho,z utulku,vypiplali sme si ho a teraz ho mame len tak nechat.To redsej zaplatim tej polke ked aj 500 eur,len nech si ho vezmu.Budem stastna,lebo ona ma 3 deti a on deti miluje.

darika...

No,Ojka,je toho vela.Zajtra idem behat s autom a o havka mi slubila jedna pani,kamaratka,ze keby sa uz nikto nenasiel,tak ona si ho vezme.len tam sa trosku bojim,lebo oni maju kone,a ten moj bujak sa s nimi chcel nahanat a oni ho vzdy kopali.Ale aj kamaratka,jedna polka,bola mi tu ako sestra,tak jej muz povedal to iste.Ze uz ked nenajdeme,vezmu si ho oni.Som hotova,stale placem,co si neviem predstavit,ze s nami nepojde a nechame ho tu.Az mi srdce puka.Tak fantastickeho havka vsetci hovoria,ze este nevideli.Jeho kazdy miluje,len nikto nechce.Dnu si malokto psa vezme a ak ho maju drzat von,tak ho nedam.