Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, nieee, to je ešte také malulililinké (: v treťom mesiaci čochvíľa bude, ale týžden presne neviem (: ale ja ked som videla "fotečku" od lekarky, tak som bola také vytešená, juj (: my sme jej už ponožtičky kúpili, ale také neutrálne, béžovej a bielej farby, takže budú mať svoje využitie (-:O Ono veľkosť dupačiek sa väčšinou odhaduje/kupuje podľa toho, koľko má bábo mesiacov, teda tak som najčastejšie videla, takže je už mám jedny vyhliadnuté, čo sú pre 0 až 6 mesačné (:

zuzic

lleila akurat dnes som sa starala o stvormesacne miminko:)) dalo mi zabrat ale bolo tak nadherne:) ta pusinka ako sa krasne usmievala:))

lleilla

dakujem ojka-tak ja doma mam ponozticky kupene,take mini uz par rokov-zbadala som ich a nemohla ich nekupit,som si povedala,ze ved raz niekomu darujem-a vsetkym kamaratkam sa rodia chlapcekovia a ponozky su ruzove :D.Kupila som taku sadu ponoziek,modrucke,sadu podbradnikov-no uchvatne su a este taku hracku,ked mu pojdu zubky-sice to este chvilinku potrva,ale vyuzije pozdejsie.Mala som v ruke aj take dupacky,ale nevedela som odhanut,aky je velky a na tie cisla na veciach som sa nechcela spolahnut,a okrem toho take vseliaky priserky na nich boli-nezaujali ma-tak snad tieto drobnosti aspon vyuziju

ojka

lleilla, joj, ako sa teším ja s tebou (: také malunké babatko, jooooj, ja sa tiež vyžívam teraz v takým "veciach", lebo kamaratka čaká bábo... tak som vytešená skoro stále (: ja už som tiež obzerala také malunké ponožtičky a dupačky (-:O

lleilla

Ahojte,tak ja nieco prijemnejsie:zajtra ma pride kuknut kamaratka-ma malickeho 4 mesacneho,som ho este nevidela,lebo bola na Slovensku posledne mesiace pred porodom az doteraz-ja sa tak strasne tesim aj na ten maly poklad :o).Som nabehla do je dneho nakupneho centra teraz pred vecerom-teeeeeeeeeda to su ceny,ale nadherne ti male vecicky,juuuuuuuj jaj, keby to okolnosti dovolovali,hned by som chcela vlastne malicke :D

zuzic

hh ojka:) ja som prave taka neni neplacem casto:) ked odratam vcerajsok tak ani nepamatam kedy som naposledy plakala:) jaj ale keby si vedela aka krava miesto nej dojde:DD strasna je:D ale to mi je jedno sak styri mesiace hore dole:)