Prečo ešte nespíte?

zuzic

ja viem ty si taky neposed:)
ok ja viem ze mam len neviem ci ta mozem stale otravovat...uz pojdes asi spat pomaly ale mohla by som sa ta zajtra nieco opytat prosim?
a nekric na mna:D

zuzic

hh datelinka tak frcim s vami:P rytmicke:)))
ojka ved to:D ja mam strach ze to zas s niecim prehnal...no denz ozvi sa lebo pridem za tebou:DD

ojka

ta melodia mi je taká povedomá... ale keby som ten klip nevdiela, tak by ma nenapadlo, že to spievajú takí malí džobci...

datelinka

my teraz práve frčíme na tom: ako už asi rok, malý už bude pomaly po rusky chytať :-))) a naši susedia s nami...
www.youtube.com

zuzic

ojka som tu rada:) a mam presne taku naladu na tu pesnicku...hm taku zvlastnu naladu..a musim si tiez s vami zaklopkat ze povacsine dobre skusenosti tiez:) kde sa tara ten denz?!?!?! cakam vysvetlenie:))

ojka

neviem prečo sa smeje, ale niečo mi napovedá, že má v tom prsty možno toršku mjamík, či eee?
zuzic, aj mne sa tá pesnička veľmi páči, teraz mám takú náladu, že by som ju počúvala stále dokola a dokola a ... a nevyhanam ťa, ak si tu rada s nami, tak buď...
hm, datelinka, ja zasa kontakty vobec nemám,... a toto bude také, že cez neviem kolkých ludí,... no to je už jedno...ale tak musím si zaklopkať, že po väčšine som mala skúsenosti s lekármi len dobré...