Prečo ešte nespíte?

datelinka

leila, tak slovenský pravopis ti veľmi nepomôže, keď nevieš napísať tom hanks :-))) ale to sú rýchle prsty, aj moje sa predbiehajú, ktorý prštek skôr a viac napíše :-)) kašli na to, ani ja po sebe nečítam, však si rozumieme .-)

ojka

to je super, že vám to tak klape,... a hlavne, ked ste tak daleko od seba, ale určite sa aspon o to viac tešíte na seba...na každého prídu také smutné chvílky, že chce byť potom človek aj sám, to mám odskúšané... a čo za pekný film ide? ten herec je jeden z mojich najoblubenejších...
ja viem, že zdravie si nejak nevyberáme, ale mne to príde tak ľúto, že majú také obavy a starosti so mnou... už aby bolo po všetkom.... nechapem ako mi niečo môže byť, ked výsledky sú čisté....počkam ešte nejaké 2-3 týždne ako sa budú veci vyvíjať, potom sa naštvem, pôjdem za obvodnou a povypytujem si od nejak všetky vymenné listočky k dalším lekarom, ktoré bude treba.... z tohto by inak jedného človeka kleplo....

lleilla

jejda asi idem otvorit nejeky slovensky pravopis,ako citam po sebe a uz X krat som si povedala,ze si to aj precitam ,skor ako nejaky prispevok odoslem :o( trdlo som

lleilla

ked ja ani na nikoho nemam naladu,ist niekam von,alebo tak prave...ano,uz 3 roky sme takto na dialku,ale ja sa nestazujem,som stastna za to,co mam,len obcas je smutno..ojka,netrap sa za rodicov a priatela,ty za to nemozes,zdravie si nik nevyberie a nenaplanuje,mrzi ma to za teba a nebolo tam podozrenie na nejake autoimunitne onemocnenie,ti su casto tazsie diagnostikovane a casto sa prejavuju aj na klboch,ale to len tak tapem,tazko takto nieco vymysliet,ked ani uz vystudovany Mudr na nic neprisli poriadneho...nejaky film prave davaju tu,tom hankds tam hra,aspon nieco,je ho mam velmi rada,ako herca

ojka

och, nariekam tu jak malé decko, normálne sa za to hanbím,... odporúčam asi dnes preskakovať moje príspevky...
lleilla, ale dakujem, si zlatá....a ja to nejak netriedim, že ten a ten človek ma väčšie starosti, jednoducho ked niekoho niečo trápi, tak je to blbe...

ojka

hm, to bola len taká počiatočná diagnoza aby sa nepovedalo, ... ale lieky čo mi dávali kvoli príznakom sa uberali len jedným smerom, lenže tú diagnozu mi zasa nepotvrdili žiadne vyšetrenia RTG ani MRI a mňa ide z toho všetkého už klepnúť, ... musím to nejak riešiť dalej,nemožem to nechať tak, ale to chce čas.... človek sa potom ani riadne nevyspí, cez den je ako zdochlinka, bakalarka sa sama nenapíše.... a tak, no neviem, ako píšem, nejak to všetko dolahlo na mna, že robím tým starosti aj rodičom aj priatelovi....čo už so mnou
lleilla a priatel je zo SVK? a spolubývajúce tam nemáš, že by ste sa nejak spolu zabavili...

lleilla

ano citala som,juj...a konkretnu diagnozu ti nikto zatial nepovedal?Ja toco vcera,sa citim sama,smutno mi je,ucenie mi nejde,aj ked mi hori za...a no pisali sme tu uz i depkach...mala som sa na vsetko tento vik vykaslat a ist na Slovensko :o(-ale ty mas starosti,toto moje fnukanie je nic oproti tvojim problemom,juj,ako by som ti len pomohla...

ojka

lleilla, Dnes 19:19 , no a teraz večer, ja neviem, všetko to na mna nejak dolahlo...
a ty si mi prečo uplakané, zlaté moje č.2?

ojka

na mna to nejak tiež všetko dolahlo dnes, si vyplakávam celý večer, už to vidím, ako ma bude bolieť potom fajne hlava, aspon si dobre pospím,....
som bola aj na ich koncerte, krásny zážitok...