Prečo ešte nespíte?

ojka

romanticka, kto nemôže spať, je tu vítaný,...s pokladom i bez...
lleilla, to je zlaté, viem ako si to myslela...hm, možno som sa to už raz pýtala, ty si tiež v 3. ročníku?

lleilla

datelinka,vies mozno je to pre mna lahsie o to,ze ine nepoznam... a mam 2 a pol roka skoly este a ta je pre mna dost dolezita,vela casu mi zaberie,takze mi aj trosku vyhovuje taketo fungovanie,neviem,ci to tak vyznie,ako to myslim,samozrejme,ze mi chyba,poplacen si az az,ale viem,ze musime vydrzat a budeme potom mat cely zivot na vynahradzovanie si tychto rokov-priatel to vie a nie kazdy by mi toto vsetko (je toho oooooooovela viac)netoleroval,ale sme denne v kontakte,stastie,ze skyp je bezplatny,lebo by sme asi boli o vode a chlebe,ale naozaj som vdacna za neho

ojka

no obsah to ma zaujímavý, si mi nasadila teraz chrobáka do hlavy...
no jo, mna takéto stavy virtualneho vyplakavania chytia práve vtedy, ked nie sme spolu,... to je tak, ked býva na opačnom konci republiky....

romanticka

Ahojte,prepacte,ze sem pisem,ale tiez nemozem spat.
Je fajn,ze mate niekoho na koho sa mozete spolahnut a ako pise ojka : svoj poklad.

lleilla

virtualne vyplakanie,to poznam,zlate :O)
obsah toho film :
(Road to Perdition) Tom Hanks se během velké hospodářské krize roku 1931 živí jako nájemný vrah. Jeho práce sice není příliš radostná, ale pohodu a štěstí mu zajišťuje rodina. Jeho syn se jednoho dne stane svědkem mafiánského vyřizování účtů – a idyla se změní v peklo... Americký kriminální film nominovaný na Oscara (2002)

datelinka

pekne, 9944 príspevkov o 00:00 :-)
ojka, aj ty si sa len virtuálne vyplakávala priateľovi? prečo máme všetci lásky tak ďaleko? na druhej strane, aspoň si viac vážime jeden druhého. leila, to je obdivuhodné, tri roky takto fungovať...

ojka

fíha, ten film ani nepoznám, raz si pozriem, možno.... lebo tak ja moc na také "strielačky" nie som, ale niekedy sa dá.... ale tak zasa ani na také prehnané romantiky nie,... ja som taký nročný divák,...no tak priatelovi som sa tiež dnes už virtuálne vyplakala na ramene,...je to môj poklad

lleilla

a ty a priatel?je dolezite mat aj v takychto chvilach oporu,aj ked rodicia tu pre nas budu vzdy...Ojka urcite si to vybehaj a nedaj sa odradit,naozaj treba radsej predvidat,ako potom lutovat,ze clovek nieco nevyskusal,si mlada na to,aby si takto trpela,nieco nie je tam ok,tak treba zistit,co,studovali,aby pomahali,a aj ked to mnohych straaaaaaaaasne otravuje,naozaj sa nedaj odbit,zdravie mas len jedno.ten film-Cesta do zatraceni-no,neviem,struela sa tam dost,ale uz len koli tomovi dopozeram,nie je to zas zle,akurat sa bojim...ojka naozaj mame toho dost spolocneho :O)

ojka

lleilla, s tým sa netrap, ja tu mávam tiež tolko preklepov, že až....
ja som zvyknutá písať aj s diakritikou a niekedy už kašlem aj na to... my sa predsa nejak dorozumieme...