Prečo ešte nespíte?

zuzic

nie kamarat:) a nehnevam bolo to od neho zlate a zabavili sme sa...
vies ojka ani ja som neni taka ale niekedy si myslim ze by bolo lepsie byt taky...lebo ja si tiez neviem rady s niecim a to som vystriedala uz dost a stale neviem...a niekedy si mylsim ze keby som bola taka uz by to mohlo byt vyriesene...
no idem si spravit dalsi a uvidime...ale toto mavam casto tak mozno este chvilu uvidime...potom mam taky blby pocit ze len vylihujem ked mam tolko roboty..ale asi kaslem na svedomie:)

ojka

mrazik? ved to znie rozkošne... a kto on? priatel? hadam by si sa na neho za to nehnevala, ved ti chcel určite urobiť radosť...
hm, no hej, skúsim poriešiť, len ked nie som taká, že by som mala kontakty na všetky strany,.. no uvidí sa... dúfam
ja som čaj dopila a znova mi je tak ako predtým,...zaujímavé
zuzic, ale však tak si skús aspon lahnut, možno zadriemkaš a ked nie, tak ja neviem, pusti si niečo, nejaký film,...

zuzic

ok ok volalo sa to mrazik a bolo z ba:) ale pssst:) ja som na to nechcela to on kupil listky ale zas bola to aj haluz niekedy...
no ten moj nejak nepomaha..najradsje by som si isla lahnut ale zas este sa mi nechce...
to by bolo dobre ved vies ako to niekedy po znamosti lepsie...skus hadam sa to poriesi nejak...

ojka

zuzic, ja mám rozpravočky rada, tak sem s tým , pochváľ sa mi...
no čaj je výborný a hlavne teplý,...
hm,iného lekára, ak by sa dalo a poznámosti sa vybaví, tak skúsim ešte u jedného,...ale to tiež nebude hned...

zuzic

jaj ojka..to je mi luto ze to inak nejde...a neskusila si aj ineho lekara? necudujem sa ti ze ti je nanic:(
ok potom mi povies aky bol dobre?:) keby ti aspon trosku dokazal zlepsit naladu...

ojka

isté problémy s kolenami.... sranda je, že lekár za niekolko mesiacov na mne skúsil už všeliake vyšetrenia, prášky, lieky, injekcie a nič,... dnes už nevedel čo so mnou, tak mi dal lieky od bolesti, že nech sa aspon raz za čas v noci vyspím a navrhol mi jednu liečbu, ktorú poistovne nepreplacajú.... takže, keby som ju chcela podstupiť, tak si musím nejakým zázrakom vyčarovať cca 36 OOO,- Sk , je to celé na figu,...celý den chodím jak bez duše...
citronový mám rada, ja mám teraz mätovo-limetkový,nový, tak testujem...

zuzic

klasiku citronovy silny, zazracne cajiky sa u nas minuli:)) no vdaka aj ja dufam ze prejde...jaj:D no taka rozpravka ved sopm ti hovorila:) s tymi lekarmi mi nieco hovor...ja sa chystam v piatok buduci a uz odteraz mi je zle ked si spomeniem...a co ti je ojka? dufam ze nic vazne...

ojka

tak dúfam, že ťa to cez víkend rýchlo prejde,... a aký čaj varíš?a ty si sa dnes ako mala? čo to bolo inak včera za divadlo? či som ten názov nejak prehliadla? ja sa mám dnes doslova nafigu, celé doobedie u lekara, človek príde odtial ešte viac zničený a unavený a plný starostí,...