Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka to len oddneska ale chripka hadam nie dutiny mam chytene zas...hh neni v mode:) aj moj cajik sa ide varit dalsi:)) a ako sa dnes mas?
zuzic, cez prazdniny chora? joooj, nebodaj chrípku chytáš... to už nie je v mode, tak radšej šup šup vyzdravieť,... moj čaj sa už varí,...
ojka aj mne je nenormalne chladno:) ale zas ja som polochora tak mi je vsetko jedno:) sprav si radsej cajik:))
mne je zasa tak nenormálne chladno... asi to chce niečo horúce do žalúdka...
help bol nadlhsie v zahranici???
Ahoj Denz.
Mas pravdu,ale to som nevedela,ako sa vsetko skomplikuje.A navyse to vyzera,ze ani ta robota co bola slubena nie je ista.Je,ale za par drobnych.A to nikto nepovedal.Vraj 370 eur.A tu nechavame vyse 2000.
jaaaj,dakujem moc.Ja mam stale nejaky pocit,akoby tam zhora mi niekto chcel povedat,ze to bola velka chyba.Odkedy sme sa to dozvedeli,nic nam nejde.Na aute sme prerobili niekolko tisic eur,prideme o velke peniaze,zato,ze to bolo tak narychlo,nedostala som zaplatenu podporu.Pomylili sa v datumoch a ked som volala,uz sa to neda dostat,lebo tu nebudem.To sa musi osobne na poste.Nezaplatili mi za deti tento tyzden,co som opatrovala.Som im povedala,ze im v dome necham moj gauc(oni nemali),celu kuchynu,od mikrovlnku,po lyzicku.Nic nebolo v kuchyni.A to,ze im to tu necham,nemusia kupovat a ja im nezaplatim tento tyzden.Vraj ok.Ked mi mali dat peniaze za opatrovanie,tak povedal,ze to je ten jeden tyzden co sme tu,tak sme si fifty-fifty.Pre havka este nemam nikoho...Asi to takto nemalo ist.Mali sme pockat do juna ako sme planovali.Bojim sa navratu,co sa este bude diat.Ja som vlastne este ani auto nepredala.Kamaratka ho bude mat tyzden v garazi-irka a o tyzden si ho pridu zobrat.Ale peniaze nemam ani cent zan.Bolo na pozicku a tu som musela vyplatit.
darika:)
tesime sa vsetci na teba :)
Slovensko je Slovensko a ty patris sem:)
Raz som ti pisal ten pocit,ked som sa ja vratil na SK :)
Si mi napisala,ze pobozkas slovansku zem:)
A o tej ulave........ani nehovorim:)
juj darika aj mne je tak smutno ako to citam...ale prejde to uvidis len ostan silna...
darika, ja sa ti nečudujem, že plačeš, ja som sa teraz skoro rozplakala, keď som prečítala o synovej rozlúčke a o vlajočkách :-)