Prečo ešte nespíte?

ojka

ale no, datelinkaaa, hlavne, že vieme všetci ako to bolo myslené...
inak, to som už aj ja kdesi čítala dnes....smutné, pre mna nepochopiteľné.. ))-:

datelinka

a keď sme pri detičkách, čítali ste toto?
www.topky.sk
to sú paradoxy, starať sa o virtuálne dieťa a nechať zomrieť svoje reálne ... :-(( je mi zle keď niečo také čítam.

ojka

lleilla, teeeda, to ty takto s malými detičkami? ja viem, že to nie je lahké, a hlavne v sučastnej dobe, preto ten obdiv a rešpekt z mojej strany, len sa nevzdavaj, uvidíš, že to dotiahneš do dobreho konca...

lleilla

romanticka pridaj este tucna po zajedani vsetkych depresii a nastvana na cely svet-casto :D (ale nie vazne,ber si priklad od datelinky,pozitivne myslenie,aj to ta moze nasmerovat k tomu,co hladas)

lleilla

ojka,nie je to med lizat a podstivost tiez mnohym ludom nic nehovori,nie to este o nejakej spravodlivosti hovorit,ale to mas vsade dnes,len je to smutne,ak ide o zivot ludi...neonatologiu by som chcela raz robit-no nic na inu temu radsej

ojka

lleilla, nepíš žial, ja mám voči takýmto ludom rešpekt, medikom, osobám, čo sa snažia pomahať druhým...a aké máš zameranie? fuuha, ale s tými kruhami pod očami máš pravdu, ale tak na mne to nebude nič nezvyčajného, sila zvyku. Ale opuchnuté možnááá budu, takisto ako hlavobol.No to sa nechcem zajtra vidieeet.
romanticka,... určite nie su nepodstatné, aspon pre teba
datelinka, inak to s tým pozitývnym myslením praktizujem i ja... takisto s úsmevom celý den na tvari, ked sa dá...