Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
romanticka, to preto že si romantička, preto ten strach :-)) treba byť trolinku realistom, jasné, s patričnou dávkou toho nádherného romantického snívania, ale zas nelietať tam, kde sú víry a nebezpečné prúdenie.
Mna trapia v podstate nepodstatne veci.
Mam strach,ze nikdy nebudem stastna v laske.
romanticka (24 este chvilku a 26 )netrap sa,nazaj sa riad tym,co som ti napisala v inej teme a datelinka ma tiez pravdu o tom pozitivnom mysleni,aj ked ja som maximalna pesimistka,ale netreba sa dat,zajtra nam bude baby aspon veselsie,ked sa uvidime v zrkadlach s kruhmi pod ocami,mam odskusane
romanticka a to dnes máme všetci takú plačúcu naladu? a čo teba trapi?
datelinka, ty to tu dnes držíš nad vodou....
lleilla,medicina?
leila, samozrejme že je škola v tejto chvíli dôležitá, však z toho budeš potom ťažiť, takže to máte pekne usporiadané. je to ťažké ale dobre to zvládate :-) len sa nepoddávaj takýmto smútkom a beznádejným stavom. nemám rada, keď niekto trepe o pozitívnom myslení, ale sama to tak nejako praktizujem, keď je ťažko, pozerám do budúcna a na výhody, ktoré mi daný stav prinesie. nie nadarmo sa vraví, že každý mrak má strieborný okraj :-) a za ním je slnko :-)
Dakujem,ja mam dnes cely den hlupu naladu,uz som sa 2x vyplakala a stale som smutna.Aj ked moje problemy su nic oproti ozajstnym problemom inych ludi.
Vsetko je asi lahsie ked ma clovek pri sebe tu spravnu osobu.
lleilla : kde studujes?urcite sa s priatelom velmi milujete,nech Vam to vydrzi navzdy.
Kolko mate obaja rokov?