Prečo ešte nespíte?

ojka

banaaaaanik som si uchmatla,to by mohlo stačiť,snáď to zaberie...už je to vo mne.
dievčatá moje zlaté, sa ani nenazdalo a už je tu to 5-ciferné číslo... také okrúhle, a ja nemám pripravený žiadny príhovor, heh. Ale ak mám pravdu povedať, som veľmi rada, že to tu spolu ťaháme.... zasmejeme sa spolu, poplačeme si (; posťažujeme sa, podržíme sa a sem tam prichýlime aj nejakého toho chlapa...tak nech nám to tu takto pekne vydrží aj tie ďalšie mesiace (:
inak, a týmto si dovoľujem pozdravovať špecialne aj binghama a ostatné zatúlané ovečky (;

ojka

idem pozrieť, čo kuchyňa dá,... och, ale tak sa mi nechce z tej vyhriatej postele,... akási som pohodlná dnes večer...

lleilla

nieco male si zobni,ak pisu,ze s jedlom-aby som to zhrnula,dievcata,mate vkus,naozaj,chvalim-a ten jazyk-ja z neho nemozem,no krasa ...

datelinka

mala som niekedy inú pieseň, ale bola som nútená zmeniť ju za túto www.youtube.com
z dôvodu, že má výraznejší začiatok aby som vôbec zachytila, že mám telefonát :-))

ojka

ach, do hrášku zeleného, som akurat prišla na to, že keď si chcem dať tu tabletku, tak sa musím napapať, ach jaj, nechce mi niekto niečo dobre doniesť do postele?