Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
banaaaaanik som si uchmatla,to by mohlo stačiť,snáď to zaberie...už je to vo mne.
dievčatá moje zlaté, sa ani nenazdalo a už je tu to 5-ciferné číslo... také okrúhle, a ja nemám pripravený žiadny príhovor, heh. Ale ak mám pravdu povedať, som veľmi rada, že to tu spolu ťaháme.... zasmejeme sa spolu, poplačeme si (; posťažujeme sa, podržíme sa a sem tam prichýlime aj nejakého toho chlapa...tak nech nám to tu takto pekne vydrží aj tie ďalšie mesiace (:
inak, a týmto si dovoľujem pozdravovať špecialne aj binghama a ostatné zatúlané ovečky (;
idem pozrieť, čo kuchyňa dá,... och, ale tak sa mi nechce z tej vyhriatej postele,... akási som pohodlná dnes večer...
no tak ja si nechcem tu tabletku zbytočne dávať popredu, ked ma zatial nič nebolí,...
ojka, už len 4 príspevky, patrilo by sa, aby si ty dala desaťtisíci príspevok :-))
ja nemôžem ani niektoré minerálne doplnky na lačno :-(( je mi zle, musím hneď zajedať
ojka, tak si vezmi skôr tú tabletku, či nevadí, že ideš papať teraz?
mala som niekedy inú pieseň, ale bola som nútená zmeniť ju za túto www.youtube.com
z dôvodu, že má výraznejší začiatok aby som vôbec zachytila, že mám telefonát :-))
ach, do hrášku zeleného, som akurat prišla na to, že keď si chcem dať tu tabletku, tak sa musím napapať, ach jaj, nechce mi niekto niečo dobre doniesť do postele?