Prečo ešte nespíte?

ojka

:D alebo popros, nech ti ho niekto zamkne do skrine a nedá ti ho, kým nebude piatok :D
ach jaj, ja teraz hladám po izbe slúchadla z mobilu, neviem kde som ich dala, nechapem...

lleilla

asi nebude,sice keby bolo na mne...on sa nevie hadat :O( ,:O)-akoze cely den ucila,no nic z toho,popritom som hypnotizovala mobil,aby mi nasi z domu zavolali,no a teraz cez net riesila,asi na tie 4 dni darujem notebook nejakej kamaratke z inej izby :D

ojka

dakujem lleilla, si zlatá , ja zasa dúfam,že všetko bude oukej a žiadna prvá hádka nebude (; a čo si dnes porabala?

lleilla

aha,tak to neviem,co ti radsej zelat,ale asi ten koniec tyzdna...aby sa uz vsetko s tvojimi problemami pomaly,ale isto vyriesilo a hlavne natrvalo

ojka

no to je tak, ked sa píše cez PC, tak to ten druhý nemusí pochopiť, to mám odskúšané, ale neboj, dopadne to dobre, len treba mať trpezlivosť (:
ešte neviem na kolko odchádzam,chcela som aspon na 2 týždne, ale ak sa povybavuje nejaký ten lekár, tak som na konci týždna zasa doma späť...

lleilla

este sa to riesi,mozno nas caka prva hadka...:O( vidis,ja by som s tebou menila,mozno rozhovor z oci do oci by pomohol prave...mam trosku rypavu naladu...priznavam...na kolko ides?