Prečo ešte nespíte?

lleilla

katalinka na afty herbaden,vela tekutin pri teplote,a samozrejme teplo postele ,ja by som zajtra asi naklusala k obvodemu...

katalinka

ahojte baby...
poradíte?
mám zimnicu, afty, teplotku tak 37,0 a bolesť v krku, zatiaľ prehĺtam, len sa necítim dobre....začalo to po obede, tak som v lekárni kúpila nejaký "perfektný" gél na afty a B komlex, vtedy hrdlo bolo o.k. teraz už prehĺtam špendlíky
ja som ešte nič také nemala :-(

zuzic

datelinka naozaj sem nechodim na to aby mi tu kazali. nemusela by si ani vediet kolko mam rokov. cez skolu chodievam spat o 22, 22:30 takze nemam kedy a staci.

datelinka

zuzic, ok, nechcem ti nakladať ako tvoja mama, ale zaslúžila by si si.
už len jednu poznámku, čo si neodpustím -neverím, že nie si od jedenástej hladná. a ak naozaj nie si, tak to potláčaš v hlavičke niečím silnejším, ako tvoj pocit hladu.

zuzic

juj datelinka mala som byt ticho psssssst nic si nepocula nerobim to casto ked som neni hladna nejem momentalne som hladna nebola inak jem normalne a bodka nerozoberajme to radsej. neboj sa nic si nespravim hovorim ti nestava sa to casto.

datelinka

zuzic, nemím slov. v tvojom veku jesť jedenkrát denne.... aby si sa neprepracovala k svinstvu menom anorexia a nezničila si tak úplne všetko vo svojom živote.