Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka budes sa cudovat ale ja som naposledy jedla o jedenastej cez matiku:))) a dohanat uz nebudem:) aj tak som neni hladna len keby to vedela mama uz si tu s vami nepisem:))
datelinka,presne ako ja,pred pol hodinkou som mala ranajkoobedoveceru,a kolkokrat som si uz povedala,ze pravidelne papanie bude...ojka ja som musela vstavaz o siestej,ale ked som prisla zo skoly,tak som si schrupla na 3a pol hodky,takze zatial fungujem.Este sa musim pochvali,nabehla som do skoly nenamalovana,normalne ma doktorka posielala domov,ze som bleda,ze ak mi je zle,nech idem-este ze niekto mudry vynasiel ten make up,zajtra sa uz radsej na seba nieco placnem
no vidíš, zuzic, to tvoje odriekanie prinieslo ovocie :-) len si nie som istá, či si ozaj potrebuješ odriekať... to aby som aj ja už prestala jesť :-)) ja som dnes dokopy nič nezjedla, tak teraz doháňam :-) presne ako sa to nemá.
jaj tak potom neviem kde ti hlavka lietala:)) inac ja som dnes zazila jedno super uzasne prekvapko:) rano som bola velmi skoro hore tak som si zacala robit trosku poriadky v skrini a upratovala som letne veci no a tak som si zacala skusat sukne a vsetko mi bolo velke!!! a na vahe som si nic nevsimla sice som sa mozno dva mesiace nevazila ale aj tak. som z toho uplne mimo jak som schudla superne sak vies o kolko mi bola vacsia? totalne mi padala:))
inac ten kolacik spoluziak zozral vsetko co som doniesla:)
však očká ešte čumeli do pc :-)
ale som rada, že je dnešok za nami, ešte zajtrajšok a potom do konca týždňa celkom pohoda. len v stredu má byť porada, ale to šéf asi zabudol, že mi podpísal cesťák, takže chvalabohu sa nebudem môcť (musieť :-D) zúčastniť porady.
datelinka lebo aj ocka potrebuju raz za cas oddych:)
ja som šla spať o pol druhej, len rozmýšľam ojka, prečo som sa už sem neozvala, lebo internet šlapal do noci.
lleilla, moja spolubývajúca šla spať 5:30 a vstávala cca 13:30 (((-: tiež expert z nej...
hh datelinka ja viem aj s kamoskami ale radsej s chalanmi:) teda jednu kamosku mam ozajstnu ale ostatne sa len urazaju alebo ohovaraju...to chalani nikdy nerobia ti povedia narovinu co si myslia a neni su taki...prefikani? no neviem..ale zas s tou jednou kamoskou si ta rozumiem ze nidky by som nemenila:) len spoluziacky su take...mozno ze mam radsej chalanov lebo som vyrastala medzi chlapcami..no neviem ale aj tak ma vzdy bavilo lozit po stromoch a tak viac ako hrat sa s babikami:) vacsinou som stihala obe:))