Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka idem ja do postele, zatiaľ sa maj
naposledy som bola na Jánošíkovi ...hrôza, ale predtým som bola na Líbaš jako Búh a to sa mi páčilo vééééľmi...ja tiež chodím tak raz za 4-6 mesiacov, ale o to radšej :D
tak sa teším, akú recenziu podaš, ja som v kine už dlho nebola, naposledy asi v lete a už si ani nepamatam ani na čom...
mala by to byť nejaká česká komédia a tie sa im v posledných rokoch daria, potom poviem aký boli...
hm, ja vobec neviem čo teraz letí, ja ani tých Zoufalcov nepoznám, čo spomínaš (; v tomto mám asi riadne resty...
zajtra dúfam nie, tak by som chcela jak za mlada :D
uvidíme aj kukanie s "krpcami" má svoje čaro... ja som chcela ísť na zoufalcov, ale mi to nevyšlo, ešte som nekukala čo dávajú zajtra... nechám sa prekvapiť :D
ejha, kino? a čo dobré v ňom? aj detičky beriete so sebou? (: či?
datelinka, neuveríš, ale tvoje písmenka ma potešili, ked si písala, že ideš spať, konečne nebudeš buntošiť, ani pracovať , ale riadne si odpočinieš, tak teda dobru noc ti prajem a dobre sa vyspi (:
ja dúfam, že kino bude, možno môj drahý uvarí obed a ja sa budem blázniť s detičkami a prejdem si niečo do práce...uvidíme ale zatiaľ asi tak nejak
ja mám momentálne v pláne ísť spať :-) nejdete aj vy? ja musím, som zmorená, aj keˇna našej oslave bitka nebola :-))
dobrú noc, majte sa krásne.