Prečo ešte nespíte?

ojka

hm, mám takého tušáka, že tie tabletky od bolesti čo mám, že sú obyčajné šuvixy,ktovie po akom čase to má zabrať.... ale už sa mi nechce čakať :D tak bru noc vám všetkým...

datelinka

zuzic, možno s ním ešte ani nezačalo :-))
ja som bola na tom podobne, viac som si rozumela s chlapcami ako s dievčatami. nie že by som nemala kamarátky, ale s nimi to bolo zvláštne, tak sa vedeli uraziť pre nič za nič... a to chlapci nikdy nerobia.

zuzic

:DD ok posielam:) rano budes mat aj s kavickou:) hh:DD
s tymi spoluziakmi je to vselijake...ale s tymto jednym sme sa tak skamaratili odkedy spolu sedime, s nim to uz nejak dotrieskalo tak je v pohohde:))

datelinka

mňamky aj ja mám rada také ovocné a kyslejšie. tak zabaľ jeden aj pre mňa, zuzič, dám si ráno ku káve. pošli na adresu trifolium pratense, ďatelinkovo 814 25. vďaka.
:-) teba musia spolužiaci zbožňovať :-)

zuzic

datelinka no vies:) ja som piekla vlastne tak na rozptylenie:) von este nechcem a siblo mi uz tak som chcela robit nieco ine ako ucit sa:) taky zelatinovy s broskynami ja mam rada take kyslatejsie:) hej zajtra musim ale ocino ma asi zvezie autom..lepsie...vselijak ved vies ale nestazujem sa...a kusok toho kolacika zoberem spoluziakovi ten mi vzdy nosi babovky a tak:)

datelinka

zuzic a pre koho si teda upiekla, pre nás? a aký koláčik? ty si šikuľka. zajtra už do školy? je ti lepšie?