Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
úúúha, tu sa šlo včera vážne dosť skoro spať (;
hm, mám takého tušáka, že tie tabletky od bolesti čo mám, že sú obyčajné šuvixy,ktovie po akom čase to má zabrať.... ale už sa mi nechce čakať :D tak bru noc vám všetkým...
pekný večer prajem vám, ako sme nedelovali?
zuzic, možno s ním ešte ani nezačalo :-))
ja som bola na tom podobne, viac som si rozumela s chlapcami ako s dievčatami. nie že by som nemala kamarátky, ale s nimi to bolo zvláštne, tak sa vedeli uraziť pre nič za nič... a to chlapci nikdy nerobia.
:DD ok posielam:) rano budes mat aj s kavickou:) hh:DD
s tymi spoluziakmi je to vselijake...ale s tymto jednym sme sa tak skamaratili odkedy spolu sedime, s nim to uz nejak dotrieskalo tak je v pohohde:))
mňamky aj ja mám rada také ovocné a kyslejšie. tak zabaľ jeden aj pre mňa, zuzič, dám si ráno ku káve. pošli na adresu trifolium pratense, ďatelinkovo 814 25. vďaka.
:-) teba musia spolužiaci zbožňovať :-)
datelinka no vies:) ja som piekla vlastne tak na rozptylenie:) von este nechcem a siblo mi uz tak som chcela robit nieco ine ako ucit sa:) taky zelatinovy s broskynami ja mam rada take kyslatejsie:) hej zajtra musim ale ocino ma asi zvezie autom..lepsie...vselijak ved vies ale nestazujem sa...a kusok toho kolacika zoberem spoluziakovi ten mi vzdy nosi babovky a tak:)
zuzic a pre koho si teda upiekla, pre nás? a aký koláčik? ty si šikuľka. zajtra už do školy? je ti lepšie?
aaa prave som dopiekla kolacik:) kto si da? ja poobede uz nejem sladke a bratovi ho len tak nenecham:DD