Prečo ešte nespíte?

katalinka

veď tak som tú pozornosť aj myslela... neviem ako to kto vníma, len mám pocit, že tie sviatky čoraz menej ľudí registruje....
ojka idem ja lebo som k.o. a ja navrhujem aby sme zajtra oslavovali deň dobrej nálady...a rovno od rána a smiechom :-))))))))))))))))))

ojka

jáj, jasne teplota, prepáč katalinka, to bude tou nočnou hodinou (-:O a skúsila si si dať aspoň ibíka?
hm, mne sa tak zda, že mladí v súčasnosti tento sviatok ani neberu ako komunisticky, neviem, možno sa mýlim. Ale každopadne určite poteší každú ženu, ak si na ňu niekto spomenie. A "prirodzená" pozornosť by mohla byť takto potom každý deň. Nemusí to byť kvietočko, stačí pochvala, kompliment....

katalinka

ojka teplota :-)))
predstav si, že otec...kúpil mi ružičku
vieš ojka ono to je dnes tak... "komunistické" sviatky sú prežitky...americké lezú na nervy...čoraz menej príležitostí dostať "prirodzene" nejakú pozornosť

ojka

kedy klesne hlava? to nečakaj, lebo zaspíš pri PC :D veď keď sa tak tešíš do postele, tak utekaj (:

inak, žienky moje, spomenul si niekto na vás, keď je už do MDŽ? (:

ojka

ešte suším moje vlásočnice, ale čochvíľa sa i je poberiem do postele (;
hm, no jedna firma, ktorá sprostredkúvava e-mýto v SR so mnou akosi nechce komunikovať (((-: mohli byť slávni a spomenutí v mojej práci....

katalinka

každý vek má svoje čaro....
ojka aj ty už šup do postele... ostatné počká...ver mi do rána sa to ani samo nenapíše, ale ani neutečie :-)))
aká firma robí problém...napíš...možno niekto pomôže...kto by už s tebou nechcel spolupracovať .... hm?

ojka

ďakujem, kiežby tak bolo (:
hmmm, to muselo byť rozkošné a hlavne milé, no to vieš, si im chýbala (: malé deťúrence sú najroztomilejšie...

katalinka

moje pokladíky ... robila som školu počas materskej.... doteraz si pamätám ako moja kočka vtrhla o tretej ráno do kuchyne (v noci som mohla písať len tam) a odtiahla si ma pekne do postele, bola krásna - spúchnutá, strapatá a hlavne moja
dúfam, že takých nocí ako dnes budeš mať na milióny... :-)

ojka

a s kým si tak tímovo spolupracovala? (: Ja by som veľmi rada "spolupracovala" s jednou firmou, ale asi bojkotuje moje maily.
hm, bolesť, tak včera to bolo na nevydržanie, ale dnes večer , čuduj sa svete je zatiaľ všetko v poriadku aj bez liekov (: